طرح توجیهی تولیـد مربا، ترشی و خیارشور (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
1:43
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات17
حجم فایل21 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیهی تولیـد مربا، ترشی و خیارشور


خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : تولید مربا، ترشی و خیارشور به ظرفیت 620 تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

 

سرمایه گذاری كـل: 26/1156 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 26/116 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1040 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 15 ماه

 


   مقـدمه:

   علیرغم نیاز كشور به واردات محصـولات كشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات كشاورزی و فقدان امكانات كافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های كــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های كشاورزی به كشـور  می‌گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات كشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را در چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسـخگوی هر دوی این مشكلات باشند.

   هدف عمده صنایع غذایی بر دو نكته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای كه بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

    این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر می‌تواند تهیه كنسرو، كنسانتره، مربا، ترشی، شور و... باشد. ارائه كنندگان این طرح با در نظر داشتن سه مورد اخیر یعنی تهیه انواع مربا ، ترشی و خیارشور قصد دارند گامی در جهت پیشبرد صنایع غذایی كشور برداشته و نیز با ایجاد زمینه برای اشتغال نیروی ماهر و نیمه ماهر خصوصا بانوان در رفع معضل بیكاری سهیم شوند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

نمونه سوالات استخدام سازمان تامین اجتماعی سال ۹۶ (آزمون استخدامی)

شنبه 7 بهمن 1396
1:43
جمشید راد
دسته بندیآزمون استخدامی
فرمت فایلrar
تعداد صفحات150
حجم فایل4.123 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

شرایط عمومی استخدام
۱- تابعیت جمهوری اسلامی ایران

۲- اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی ایران و دین مبین اسلام یا یکی از ادیان مصرح در قانون اساسی
۳- دارا بودن حداقل ۲۰ سال سن تمام و حداکثر سن برابر مفاد مندرج در شرایط اختصاصی
۴-دارا بودن تحصیلات و دانش تخصصی و توانایی های لازم برای انجام وظایف و مسئولیتهای شغل مورد نظر
۵- دارا بودن برگ پایان خدمت زیر پرچم و یا معافیت دائم (برای آقایان)
۶- داشتن سلامتی جسمی و روانی و عدم اعتیاد به مواد مخدر
۷- نداشتن سابقه محکومیت جزائی مؤثر
۸- استخدام افرادی که در اجرای قانون رسیدگی به تخلفات اداری یا آراء قانونی مراجع ذیصلاح به مجازاتهای اخراج، بازنشستگی، باز خرید خدمت و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شده اند ممنوع است.
۹- داوطلبان استخدام نباید از مستخدمین رسمی، ثابت و پیمانی سازمان تامین اجتماعی باشند.
تذکر: ملاک عمل برای محاسبه تاریخ گواهی فراغت از تحصیل، معافیت دائم و پایان خدمت نظام وظیفه داوطلبان آخرین روز ثبت نام ۹۵/۱۲/۳۰ و محاسبه سن آن ها اولین روز ثبت نام ۹۵/۱۲/۲۴ می باشد.
شرایط اختصاصی استخدام
۱- مقاطع و رشته های تحصیلی مورد نیاز در عنوان شغلی مورد تقاضا براساس مقاطع و رشته های تحصیلی مندرج در این آگهی می‌باشد.
داوطلبان صرفا در صورتی میتوانند در این آزمون ثبت نام نمایند که عنوان مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی و یا گرایش رشته تحصیلی آنان به طور کامل و به صورت مشخص در شرایط احراز مشاغل ذکر شده باشد لذا داوطلبانی که مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی و یا گرایش تحصیلی آنها عینا در آگهی درج نشده است از ثبت نام خودداری نمایند. بدیهی است در هر مرحله از فرایند جذب و بکارگیری مشخص گردد که مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی و یا گرایش تحصیلی با شرایط ذکر شده در آگهی منطبق نیست و درای پسوند و پیشوند و کمتر و یا بیشتر از آنچه در آگهی امده باشد از سایر فرایند استخدام حذف شده و داوطلب هیچگونه حق اعتراض نخواهد داشت.
۲-شرایط سنی و مقطع تحصیلی و معدل کل داوطلبان به شرح زیر تعیین میگردد:
۱-۲-دارندگان مدرک تحصیلی دیپلم با شرط معدل حداقل ۱۴ و شرط سنی حداکثر ۲۴ سال تمام (۱۳۷۱/۱۲/۲۴ به بعد)

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
1:42
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات16
حجم فایل21 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

 

 

موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه 

 

ظرفیت : 800 تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

 

سرمایه گذاری كـل: 11/1379 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 11/139 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1240 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 16 ماه

 

   مقدمــه :

 

      جمعیت جهان كه در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی می‌شود كه تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور كند، یعنی در طول فقط دو دهه ، جمعیتی بالغ بر كل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد.

     نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی ، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملل ایجاب می‌نماید. شیر، یكی از مهم ترین مواد خوراكی مورد استفاده بشر است. شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ، كلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 كیلوكالری انرژی در هر لیتر می‌تواند سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیهی تولید حوله (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
1:42
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات16
حجم فایل21 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیهی تولید حوله


خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : تولید حـوله

 

ظرفیت : 65 تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

 

سرمایه گذاری كـل: 5/2022 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 5/202 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1820 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: بیست‌ویك ماه

 

میزان اشتغالزایی : سی‌ویك نفر

  

 

   مقدمــه:

   صنعت نساجی، پس از صنعت نفت مهم ترین و اشتغالزاترین صنعت كشور بوده و به واسطه وابستگی اندك آن به منابع خارجی توانسته است طی دهه های اخیر رشد مناسبی داشته باشد. حوله بافی یكی از شاخه های صنعت نساجی است كه در آن بافت تار و پودی به انضمام نخ پرز انجام می پذیرد. امروزه انواع مختلف حوله بافته و مورد استفاده واقع می‌گردد. از آنجمله می‌توان به انواع حوله های دستی، آشپزخانه، حمام و پیش بند و زیر پایی و ... اشاره كرد.

   در بافت حوله از نخهای پنبه ای كه دارای خاصیت جاذب الرطوبه هستند استفاده می‌شود. پركاربردترین نخ در حوله بافی نخ پنبه ای نمره بیست است كه بصورت یك‌لا در بافت پود و دولا در تار و پرز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    همچنین مطابق با نیاز بازار می‌توان حوله ها را بصورت یك یا دو قطبی ( كه به ترتیب در یك و دو طرف حوله ، پرز وجود دارد ) تولید نمود . چنانچه در بافت حوله از نخ خام استفاده شود، پس از بافت عملیات رنگرزی و پرداخت انجام می‌گیرد لكن اگر از ابتدا حوله با نخ های رنگی بافته شده باشد پس از اتمام بافت و دوخت، آماده عرضه به بازار خواهد بود.

   در صورت اجرای این طرح ، محصولات قابل تولید آن، انواع حوله های طرح دار و ساده خواهد بود كه به دلیل مصرفی بودن این كالاها از بازار مناسبی برخوردارند.ضمن اینكه با توجه به  ماهیت این فعالیت تولیدی می‌توان از نیروی كار بانوان در رده‌های تخصصی و كارگری نیز  بنحو مقتضی استفاده نمود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیهی تولید چرم و سالامبور (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
1:42
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات18
حجم فایل21 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیهی تولید چرم و سالامبور


خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : تولید چرم و سالامبور

 

ظرفیت : 400 هزار فوت مربع در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

 

سرمایه گذاری كـل: 1880  میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 190 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1690 میلیون ریال

 

میزان اشتغالزایی : هجـده نفـر

 

دورة بازگشـت سـرمایه: بیست و یك ماه

 


    مقدمــه :

 

    ایجاد صنایع وابسته به صنعت دامپروری و دامداری در مناطق دارای این گونه صنایع، علاوه بر ایجاد اشتغال مؤثر می‌تواند با توسعه زیرساخت هایی به منظور استفاده از مواد اولیة در دسترس و كسب ارزش افزوده ، موجبات تكمیل زنجیره تولید را فراهم نماید

   ایجاد كارخانه تولید چرم و سالامبور نیز از جمله این فعالت ها است كه می‌تواند با استفاده از محصولات فرعی واحدهای دامداری در رونق صنعت دامپروری مؤثر واقع شده و با تولید چرم و سالامبور علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم،  زمینه ساز اشتغال در صنایع پایین دستی خود گردد و به این ترتیب چرخه تولید منطقه را از تولید محصولات غذایی مورد استفاده دام ها تا تولید مصنوعات چرمی كامل كند.

   وجود صنعت چرم و سالامبور سازی یك مزیت برای بالا بردن ارزش افزوده فرآورده های دامی نیز می‌باشد زیرا با تبدیل پوست به چرم علاوه بر افزایش كیفیت پوست ، ارزش افزوده خوبی را نیز می‌توان كسب كرد . بنابر این بی‌تردید وجود این گونه صنایع جنبی را می‌توان امری مناسب و غیر قابل اجتناب برای مناطقی با تولیدات دامی بالا دانست كه قادر به افزایش رونق اقتصادی در این مناطق خواهد بود.

   همچنین ارزآوری و درآمد ارزی حاصل از صدور چرم و محصولات آن علاوه بر افزایش صادرات غیرنفتی باعث افزایش درآمد ناخالص ملی می‌گردد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیهی تولید پفک نمکی (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
1:42
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات19
حجم فایل21 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیهی تولید پفک نمکی


خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : تولید پفك نمكـی

 

ظرفیت : 400 تن در سال

 

سرمایه گذاری كـل: 7/1389 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 7/139 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: شش و نیم ماه

 

میزان اشتغالزایی : یازده نفر

 


    مقدمــه :

 

      با توجه به افزایش جمعیت و روند رو به رشد استفاده كودكان از مواد غذایی كمكی از قبیل فراورده های حجیم شده غلات مانند پفك نمكی و غیره بعلت قیمت نازل آن در مقایسه با قیمت نسبتا بالای سایر تنقلات و بازار فروش نسبتا بالای محصول، احداث واحد تولید پفك نمكی با عنایت به داخلی بودن كلیه ماشین آلات خط تولید و عدم نیاز ارزی ، علاوه بر اینكه خود كفایی كشور را تضمین می‌كند زمینه مناسبی را جهت كسب بازارهای خارجی و صدور محصول به كشورهای همسایه در راستای صادرات غیر نفتی فراهم می‌نماید.  

 

    ضمن اینكه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

 

   مراحل تولید پفك نمكی با ورود پودر ذرت از قبل آماده شده به میكسر و رساندن رطوبت آن به 12% آغاز می‌شود. سپس پودر وارد اكسترودر شده و در آن به شكل لوله هایی توخالی در آمده و در انتهای سیلندر آن تیغه ای این لوله ها را به ابعاد دلخواه قطع می‌كند.

 

   در قسمت مخزن آماده سازی لعاب یا دراژه روغن پودر پنیر ، رنگ های مجاز خوراكی و نمك با درصدهای لازم مخلوط شده و لعاب حاصل وارد 2 عدد تانك ذخیره لعاب می‌شود.

 

    پفك های خارج شده از اكسترودر پس از خشك شدن اولیه توسط دوش هایی به این لعاب آغشته می‌گردند و سپس مجددا به مدت پانزده دقیقه حرارت داده می‌شوند تا رطوبت نهایی به 8% برسد. نهایتا پفك تولیدی توسط نوار نقاله به قسمت بسته بندی انتقال یافته و در بسته های 20 تا 25 گرمی بسته بندی و كارتن گذاری شده و به انبار منتقل می‌شوند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیهی تولید قطعات الکترونیکی (تولید رله حرارتی) (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
1:41
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلpdf
تعداد صفحات17
حجم فایل133 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیهی تولید قطعات الکترونیکی (تولید رله حرارتی)

 

دانلود طرح توجیهی تولید قطعات الکترونیکی

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیهی تولیـد تافی و شكـلات (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
1:41
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات20
حجم فایل22 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیهی تولیـد تافی و شكـلات


موضوع طرح : تولید شكلات و تافی  

 

ظرفیت : 600 تن در سال

 

سرمایه گذاری كـل: 8/1488 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 8/158 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1330 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: هجده ماه

 

میزان اشتغالزایی : هجده نفر



مقدمــه :


     شكلات كاكائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می‌باشد كه بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می‌شود. شكلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانكه بیش از یكسال در انبار بماند خواص و كیفیت خود را از دست می‌دهد.

انبار محصول شكلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شكلات باید با رطوبت نسبی 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتیگراد می‌باشد. تحت شرایط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور كلی شكلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیهی تولیـد چیپس سیب‌ زمینی (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
1:41
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات20
حجم فایل25 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیهی تولیـد چیپس سیب‌ زمینی

 

موضوع طرح : تولید چیپس سیب‌زمینی  

 

ظرفیت : 500 تن در سال

 

سرمایه گذاری كـل: 1929 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 199 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1730 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: ده ماه

 

میزان اشتغالزایی : چهارده نفر

 

روش تولید:

 

     برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، كاملا رسیده ودارای كمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اینكه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، درآب شسته می شودتاگرد وخاك وهرگونه مواد خارجی سطح ازآن پاك شود. سپس بایدسیب زمینی راپوست كنده وآن را بصورت تراشه های نازك درآورد پوست كندن سیب زمینی توسط دستگاههای سایش انجام می گیرد. برای این منظور دركارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود.دراین روش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، كه این مسئله بستگی به شكل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنین مدت زمانی داردكه سیب زمینی در انبار نگهداری شده است

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیهی تولید پارچه گردباف (طرح های توجیهی)

شنبه 7 بهمن 1396
1:41
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات17
حجم فایل22 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیهی تولید پارچه گردباف

 

 

موضوع طرح : تولید پارچه گرد باف  

 

ظرفیت : 250 هزار متر مربع در سال

 

مجوز های لازم: اعلامیه تاسیس

 

سرمایه گذاری كـل: 2000 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 200 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1800 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 4/2 سال ( معادل 29 ماه )

 

سود ویژه : 52/725 میلیون ریال

 

میزان اشتغالزایی : سیزده نفر

 

مقدمــه:

 

   با توجه به اهمیت صنعت نساجی از نظر ارتباط پسین و پیشین كه این صنعت در اقتصاد می‌تواند ایجاد كند می‌بایست از توجه خاصی در زمینه تولید و صادرات برخوردار گردد.

صنعت نساجی در ایران علیرغم گستردگی، قدمت و سابقه طولانی و درخشان خود در گذشته چنانكه باید و شاید تا كنون نتوانسته مانند سایر صنایع رشد كند.

بنابراین برای دستیابی به توان رقابتی لازم است از تكنولوژی نوین و وسایل جدید جهت تولید بهتر استفاده گردد و تا جایی كه به كیفیت تولید لطمه ای وارد نشود باید از مواد اولیه داخلی بهره‌مند شد و می‌توان امیدوار بود كه تا گسترش صنعت پتروشیمی در ایران وجود دارد، صنعت نساجی از مزیت عمده ای در جهت مواد اولیه ارزان برخوردار گردد. از عوامل عقب‌ماندگی و بحران دراین صنعت به موارد زیر اشاره می‌گردد:

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به baharan است. || طراح قالب bestblog.ir