کارآموزی -کارخانه شیر و لبنیات چوپان (گزارش کارورزی)

دوشنبه 18 دی 1396
15:42
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارورزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات72
حجم فایل203 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                        صفحه

مقدمه. 1

توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان. 2

آزمایشگاههای کارخانه. 2

تاریخچه: 3

تعریف شیر. 5

واحدهای شركت چوپان. 6

انواع محصولات تولیدی توسط شركت.. 6

نحوه ورود شیر به كارخانه و بررسی سیستم HTST. 6

شیر پاستوریزه و هموژن. 8

شیر خشك.. 9

مراحل تولید. 9

كنترلهای مرحله تغلیظ.. 9

بسته بندی.. 10

موارد نشانه گذاری.. 10

خامه (Cream) 11

تعاریف.. 11

نسبت بین اندازه ذرات در شیر. 13

پنیر (Cheese) 13

ضد عفونی کردن. 16

مراحل شستشو و نظافت.. 16

شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place. 17

ماست (Yoghurt) 17

ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات.. 20

تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک.. 21

دستگاههای تبخیر کننده 22

انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای.. 22

تکنولوژی شیر خشک.. 22

v روش های اصلی. 22

خشک کن پاششی (اسپری) Spray – Drying. 23

سلول های شیری (Alveoil) : 25

رشد بافت پستان. 26

انواع دام های مختلف شیر. 29

خواص فیزیک و شیمیایی شیر. 30

وسیکوزیته. 32

خواص شیمیایی شیر. 32

آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها 33

لیپاز. 33

گازهای موجود در شیر. 34

هموژنیزاسیون. 34

ترکیبات شیمیایی شیر. 35

غلظت پروتئین های در شیر. 36

میکروبیولوژی شیر. 36

منابع آلودگی شیر. 38

باکتریوفاژ. 41

شیر مایع. 41

چربی شیر. 41

شیر تلغیظ شده 42

خامه. 43

پاستوریزاسیون شیر. 44

استریل کردن. 45

ترمالیزیشن. 46

ماست.. 46

نوع مایه ماست.. 46

استرلیزاسیون و ضد عفونی. 48

ضد عفونی. 48

استرلیزاسیون. 48

رنگ آمیزی ساده 50

آزمایشگاه های كارخانه چوپان. 51

وزن خصوص (Specific Gravity ) 51

غلظت سنج بریكس Brix Scale. 53

آزمایشات شیر. 54

تعریف شیر. 54

عوامل موثر در تغییر تركیبات شیر: 54

آماده كردن نمونه. 55

جستجوی تقلبات در شیر. 58

اندازه گیری چربی شیر توسط بوتیرومتر. 60

بخش مدیریت.. 61

مراحل تصفیه كلاسیك.. 65

 

 

مقدمه:

شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به تولید شیر هستند. در عصر پستانداران اولیه،  قبل از گسترش و پیشرفت زندگی خاکی، بدون شک ترکیب اجزاء غیرآلی مایعات بدن آبزیان شباهت زیادی با محیط زندگی آنها داشته است. سپس در اثر تکامل، ترکیب خون و دیگر مایعات بدن آنها به منظور سازش با محیط اطراف  و یا به دلیل اختصاصی گشتن نیازشان تغییر کرده است.

شیر، غذای طبیعی نوزادان می باشد. بشر در هزاران سال پیش متوجه شد که می تواند از این فرآوردۀ با ارزش به عنوان غذا، نه تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگسالان نیز استفاده نماید. بر این اساس، او از طریق انتخاب و پرورش حیوانات توانست تولید شیر را به میزان قابل توجهی افزایش داده، آن را به عنوان غذای خویش مورد استفاده قرار دهد. نوع حیوانات تولید کنندۀ شیر در یک منطقه تا حد زیادی به شرایط آب و هوایی محل بستگی دارد. گاو، بومی مناطق معتدله است. مردم اروپا و مناطق مهاجرنشین، نظیر آمریکای شمالی، استرالیا  و نیوزیلند، از جمله 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی كنترل كیفیت (M.S.A, S.P.C)شركت صنعتی مددرویان (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
15:42
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات52
حجم فایل107 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب پروژه :

  • مقدمه
  • معرفی محل كارآموزی
  • چارت سازمانی مشاغل كارخانه
  • جانمائی كارخانه
  • تجزیه و تحلیل سیستمهای اندازه گیری (MSA)
  • توانایی ابزار اندازه گیری (Cg, Cgk)
  • تعیین ثبات (Stability)
  • تعیین ارتباط خطی (Linearity)
  • روش محاسبه ارتباط خطی
  • آنالیز سیستمهای اندازه گیری داده‌های كمی
  • تكرار پذیری
  • تكثیر پذیری
  • ترسیم نمودار دامنه (R) و محاسبه تكرار پذیری
  • ترسیم نمودار میانگین  و محاسبه وتكثیر پذیری
  • تحلیل نمودار دامنه  (R)
  • تحلیل نمودار میانگین 
  • شاخص R & R%  
  • مقادیر RF
  • نوسانات قطعه به قطعه (PV)
  • قدرت تفكیك
  • آنالیز سیستمهای اندازه گیری داده‌های وصفی
  • نمونه برداری داده‌های وصفی
  • كنترل فرآیند آماری (S.P.C)
  • ابزارهای هفتگانه SPC
  • اصول آماری نمودارهای كنترل   
  • اصول آماری نمودارهای كنترل R
  • حالتهای خارج از كنترل   
  • چگونگی شروع برنامه SPC
  • حالتهای خارج از كنترل R
  • مواقع استفاده از نمودار   
  • تفسیر نمودار  
  • نمودارهای كنترلی داده‌های وصفی
  • نمودار كنترلی NP
  • نمودار كنترلی C
  • مثالها
  • توانایی ابزار اندازه گیری (Cg, Cgk)
  • تعیین ثبات (Stability)
  • تعیین ارتباط خطی (Linearity)
  • آنالیز سیستمهای اندازه گیری داده‌های كمی
  • آنالیز سیستمهای اندازه گیری داده‌های وصفی
  • نمودارهای كنترل  
  • گزارش كارآموزی
  • پایان

 

مقدمه

به منظور جلوگیری از ضایعات، افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی و خدماتی، جلب رضایت خاطر مشتریان داخلی و خارجی و افزایش صادرات، ایجاب می‌كند تا شركتها و كارخانجات كنترل كیفیت را تولید كالا و خدمات خود لحاظ كرده و روز به روز سطح آن را افزایش دهند. برای افزایش سطح كنترل كیفیت لازم است كه از طریق وضع كنترلها و بازرسیهای متناوب و سختگیرانه در راستای این امر اقدام شود.

برای كنترل كیفیت فرایند تولید در طی زمان و اینكه آیا فرایند تحت كنترل است یا خیر؟ می‌توان از S.P.C و خصوصاً از ابزار نمودارهای كنترلی SPC استفاده كرد.

همچنین برای اخذ تصمیمات مختلف در طول فرایند تولید از سیستمهای اندازه گیری كه به عنوان ابزار دقیق (Gauge) معروف هستند استفاده می‌شود. اگر چه اغلب واحدهای تولیدی از انواع مختلف سیستمهای اندازه گیری استفاده می‌كنند ولی متأسفانه از تحت كنترل بدون و یا با صلاحیت بودن (كارایی) آنها اطلاع كمی دارند و بطور كلی از میزان نوسانات مربوط به علل خاص و علل عام در فرایند اندازه گیری هیچگونه اطلاعی در دست نبوده و مسئولان همچنان از وسایل اندازه گیری (ابزار دقیق) با این فرض كه این وسایل كارشان را دقیق انجام می‌دهند، استفاده می‌كنند. 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی -كامپیوتر - آموزش و پرورش گلستان (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
15:41
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات22
حجم فایل52 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست

   عنوان                                                                                                         صفحه

 

    فصل اول : آشنایی کلی با مکان کارآموزی                                                   1              فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز                           4 

   فصل سوم : آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات                                 11

   فرم های پیشرفت کارآموزی                                                            15

   فرم پایان دوره کارآموزی                                                                18

 

    

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول:

آشنایی کلی با مکان کارآموزی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول:

آشنایی کلی با مکان کارآموزی

آموزش وپرورش نهادی است با مجموعه ای از روش ها و طراحی در مسیر اهداف  و مقاصدی مبتنی بر خاستگاه هایی که با رعایت اصول و قواعد بر اساس راهکارها و خط مشی خاص و با توجه به شرایط در حال انجام است.

تعهد اجتماعی و تفاوق جمعی بر روی برنامه های آموزش و تربیتی سبب گسترش یکپارچگی منابع انسانی و مادی و در نهایت محقق ساختن اهداف اساسی تعلیم و تربیت است و توسعه دانایی که اساس برنامه بیست ساله توسعه کشور محسوب می شود و به طور جدی نیازمند چنین تعهد و توافقی است که به نوبه خود اصلاحات مورد نیاز آموزش و پرورش را نیز اثربخش می نماید.

توفیقی در برنامه ریزی آموزشی به ویژه در سطوح میانی وسازمان های آموزش پرورش مستلزم نگاهی کارشناسانه و علمی به علوم تربیتی از جمله فلسفه و اصول آموزش و پرورش ، مهارت های آموزش وپرورش ،شناخت فراگیر برنامه ریزی درسی وراهنمایی آموزشی است به عبارتی اعتقاد به نوعی مدیریت کیفیت جامع و فرایند مداری می تواند بستر مناسبی برای تحقق یافتن اهداف همه جانبه باشد.

واحد فن آوری اطلاعات (ICT)

این واحد یکی از قسمت های کنترل کننده و قلب سازمان می باشد که مستقیما زیر نظر رییس سازمان اداره می شود ریاست سازمان با انتخاب کارشناس مسئول این قسمت ، مدیریتی به این قسمت داده تا همه ی کارکنان این قسمت زیر نظر یک مدیریت واحد فعالیت های خود را انجام دهند.

واحد فناوری اطلاعات سازمان در طبقه همکف این سازمان واقع شده و اتاق آن به قسمت های مختلف تقسیم شده که هر کارمند کارهای خود را با توجه به شرح وظایف انجام می دهد .

تمام سیستم های کامپیوتری سازمان به صورت یک شبکه از این اتاق پشتیبانی می شوند و مدیریت آن بر عهده مسئول این قسمت می باشد.

اتاق فناوری اطلاعات طبق نظر مسئول آن به قسمت های مختلف تقسیم شده تا باعث مزاحمت  برای قسمت های مختلف نشود . تمام کامپیوترهای این سازمان چه در ساختمان سازمان چه در شهرهای دیگر از طریق شبکه به هم متصل شده اند.سیستم تهویه اتاق فناوری به گونه ای می باشد که در مواقع مختلف هوای مطبوع در داخل اتاق بوده تا از هر جهتی کارکنان این قسمت چه از نظر روحی چه از نظر جسمی بهتر باشند و کار خود را بهتر انجام دهند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم:

ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کاراموزی عمران شرکت طوس عامر (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
15:41
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات20
حجم فایل16 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

1.مقدمه

2.مشخصات مکان کارآموزی

3.شرح مختصری از عملیات در حال انجام

4.محاسبات و عملیات انجام شده در زمان کارآموزی

5.عکسها

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تقدیر و تشکر

پیش از هر سخنی بر خود لازم میدانم از زحمات تمام کسانی که تا این مرحله از کارآموزی مرا یار دادند تشکر کرده و از ایزد منان برایشان آرزوی توفیق روزافزون نمایم.

در ابتدا از جناب مهندس ندایی استاد کارآموزی که زحمت این امر را تقبل نمودند تشکر میکنم.

در ادامه از مدیریت و پرسنل محترم شرکت طوس عامر که در این راستا از هیچ کمکی دریغ نکردند سپاسگذارم علی الخصوص جناب مهندس دهقان نیری سرپرست محترم کارگاه که همچون استادی دلسوز مرا راهنمایی کردند و از بودن در کنار ایشان تجربه های زیادی کسب کردم.

 

 

 

 

 

مقدمه:

    با توجه به رونق ساخت وساز در دنیای امروز و با توجه به اینكه كشور ما در حال توسعه میباشد رشته عمران  و كلیه رشته های مرتبط با ان دارای اهمیت زیادی می باشد.

    یكی از دلایل توجه به این رشته كنترل ساخت وساز ها میباشد.

    فارغ التحصیلان رشته عمران باید تمام تلاش خود را برای ساخت سازه هایی ایمن و مستحكم انجام دهند.

    انچه كه در دانشگاه ها تدریس می شود بیشتر به صورت تئوری می باشد و برای انجام محاسبات به كار می اید اما اگر این درس تئوری با تجارب عملی همراه باشد حتمابیشتر مفید خواهد بود .

گذراندن كارآموزی در حین تحصیل به دانشجو این امكان را میدهد تا موضوعاتی را كه در مورد آنها مطالعه كرده است بصورت واقعی مشاهده كند .

از اینرو این دوره بسیار مفید و با ارزش میباشد و باعث افزایش بار علمی دانشجویان و درك بهتر مطالب میگردد.

    من كاراموزی خود را از تاریخ 20/02/88 تا تاریخ 202/03/88 به مدت یک ماه و گذراندن 200 ساعت در محل كارگاه ساختمانی و راهسازی شرکت طوس عامر سپری كردم.

    در این مدت سعی كردم وظایفی كه به من محول می شد به نحو احسنت انجام دهم.

با شروع دوره کارآموزی ضمن بازدید از کارگاه و طول پروژه با عملیات در حال انجام،ماشین آلات،برنامه کاری و بخشهای مختلف عملیات و سرپرستان هر قسمت آشنا شدم.

به دستور و صلاحدید سرپرست محترم کارگاه جناب مهندس دهقان نیری در دفتر فنی مشغول بکار شدم.

شرح وظایف دفتر فنی:

دفتر فنی به عنوان مرکز محاسباتی پروژه نقش چشمگیری در پیشرفت آن دارد از جمله وظایف این بخش میتوان به تهیه صورت وضعیتها،نقشه های اجرایی،گزارشات روزانه،برنامه های کنترل پروژه،ارتباط با آزمایشگاه و نظارت،کنترل صورت وضعیت پیمانکاران دسته دوم و ... اشاره کرد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی عمران برپایی ساختمان مرکزی فرهنگسرای معرفت (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
15:41
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات33
حجم فایل598 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

عنوان پروژه : برپایی ساختمان مرکزی فرهنگسرای معرفت

کارفرما : امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه 5

پیمانکار : شرکت رضوان مکان (سهامی خاص)

مبلغ پیمان : 800،000،00 ریال

زمان آغاز پروژه : 3131383

مدت پیمان : یک ساله

مشخصات طرح :

اسکلت بتنی

سقف تیرچه سیمانی و بلوک سیمانی

 

 

1. بازدید از زمین و ریشه کنی

قبل از شروع هر نوع عملیات ساختمانی باید زمین محل ساختمان بازدید شده و وضعیت و فاصله ی آن نسبت به خیابان ها و جاده های اطراف و همچنین چگونگی دسترسی به خیابان های اصلی مورد بازرسی قرار گیرد. بعد از بررسی های کافی و در صورت نبود مشکل اقدام به آغاز پروژه می نماییم. در این بررسی ها باید دقت شود تا ما مشکلی از لحاظ ورود و یا خروج ماشین آلات نداشته باشیم و ضمنا جای کافی برای مصالح پای کار فراهم کنیم. سپس نسبت به ریشه كنی( كندن ریشه های نباتی كه ممكن است در زمین روییده باشند ) اقدام می شود و خاك های اضافی به بیرون حمل گردد و بالاخره باید شكل هندسی زمین و زوایای آن كاملا معلوم شده وبا نقشه ساختمانی كاملا مطابقت داشته باشد

2. پیاده سازی نقشه

 پس از بازدید محل وریشه‌كنی ، نوبت به پیاده کردن نقشه بر روی زمین می شود. منظور از پیاده كردن نقشه یعنی انتقال نقشه ساختمان از روی كاغذ بر روی زمین به وسیله ابزار آلات در دسترس با ابعاد اصلی به طوری كه محل دقیق پی ها و ستون ها و دیوار ها و عرض پی ها روی زمین به خوبی مشخص باشد. باید دقت داشت که این مرحله یکی از مهمترین مراحل ساخت می باشد چرا که کوچکترین اشتباهات در این مرحله قابل صرفنظر نبوده و اگر این خطا ها از مقدار مجاز آیین نامه ای بیشتر باشد ، باید اقدام به تخریب کل ساختمان کرد. حال برای پیاده كردن نقشه دو راه داریم اگر ساختمان مهم و بزرگ بود می بایست از دوربین های نقشه برداری استفاده شود ولی برای پیاده كردن نقشه ساختمان های معمولی و كوچك از متر و ریسمان بنایی می توان بهره برد که دقت لازم برای کارهای معمولی را دارند. برای پیاده كردن نقشه با متر و ریسمان كار ابتدا باید محل كلی ساختمان را روی زمین مشخص نموده و بعد با كشیدن ریسمان كار به  یكی از امتداد های تعیین شده و ریختن گچ ، یكی از خطوط اصلی ساختمان را تعیین کرد و بعد خطوط دیگر را با همین روش مشخص می كنیم . البته برای ایجاد زاویه ی قایمه می توان از اعداد فیثاغورثی بهرا برد مانند اعداد 3و4و5 که در آن دو تای اولی اضلاع جانبی اند و عدد آخر که از همه بزرگتر می باشد مقدار عدد وتر می باشد 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی عمران - مدیریت، نظارت و اجرای نقشه های ساختمانی (اسکلت فلزی) 57 ص (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
15:41
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات40
حجم فایل40 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

 

عنوان

 

فصل اول

مقدمه

شرح: مدیریت کارهای ساختمانی

فصل دوم

محل احداث پروژه

انواع نقشه های ساختمانی

روش های اجراء

روش های انبار و نگهداری مصالح ساختمانی

ساختمانهای اسکلت فلزی

اجرا تشکیل دهنده ساختمان های فلزی

ستون

دسته های اتصال

چگونگی اتصال تیر به ستون

نکاتی در مورد ساخت تیرها

وصل تیرهای سراسری

وصل نمودن دو نقطه تیرآهن به همدیگر

تیرچه

پروفیل های اتصال و میل مهار

بادبند

پله

سقف تیرچه بلوک

فصل سوم

مزایای و معایب ساختمان فلزی

مراحل کامل اجرای یک پروژه ساختمانی

نکات اجرایی در اجرای ساختمان

ضمائم

 

 

 

 

 

  


مقدمه:

اجرای ساختمانی اسکلت فلزی به آگاهی از یکسری مسائل فنی که به علم رشته های مختلف ساختمان بستگی دارد، نیازمند است.

بدیهی است عدم توجه به مسائل تئوری معماری، محاسباتی و تأسیساتی در اجرا و ساخت اشکالات را در پی خواهد داشت که به زودی به تعمیر ساختمان منتهی خواهد شد، که باید در اسرع وقت ساختمان را به وسیله تعمیر محافظت کنیم و ضمن اجرای اصولی تعمیر، عمر مفید ساختمان را تداوم بخشیم. چرا که در بعضی مواقع، اشتباه در تعمیر ساختمان خسارت مالی و جانی جبران ناپذیری در بر خواهد داشت.

در این گزارش کارآموزی سعی شده اطلاعاتی در مورد ساختمانهای فلزی و روش اجرای آنها داده شود.

در پایان از زحمات سرپرست محترم خودم جناب آقای مهندس ………… و همچنین از استاد عزیزم جناب آقای مهندس …………. کمال تشکر را دارم.

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی صنایع غذایی- كارخانه آرد زاودی بندرتركمن (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
15:41
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات48
حجم فایل195 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

3-1-تاریخچه و معرفی كارخانه ی آرد زاودی.. 1

3-2-غلات: 1

3-2-1-گندم: 1

3-2-2-مشخصات فیزیكی دانه گندم. 2

3-2-3-عوامل موثر در كیفیت گندم. 3

3-2-3-1-عوامل فیزیكی موثر در كیفیت گندم. 3

3-2-3-2-عوامل شیمیایی موثر در كیفیت گندم: 4

3-2-4-تركیبات گندم. 4

3-2-5-نگهداری گندم: 7

3-2-6-كیفیت گندم های ایران: 8

3-3-تكنولوژی آسیاب گندم. 8

3-3-2-فن آوری آسیاب كردن گندم و مراحل تولید آرد: 9

3-3-2-1-تمیز كردن گندم: 9

3-3-2-2-مشروط كردن گندم : 12

3-3-2-2-1-روش های مشروط كردن.. 13

3-3-2-3-مراحل مختل فرآیند آسیاب كردن.. 15

3-3-2-3-1-سیستم آسیاب های غلطكی.. 15

3-3-2-4-نگهداری آرد گندم. 19

3-4-آرد گندم. 20

3-4-1-مواد افزودنی به آرد. 20

3-4-2-استفاده از روشهای فیزیكی برای اصلاح آرد. 22

3-4-3-عوامل موثر در كیفیت آرد. 23

3-5-تاسیسات و تجهیزات كارخانه آرد. 26

3-5-1-طراحی كارخانه آرد. 26

3-5-2-انبار كارخانه: 30

3-5-2-1-تعریف انبار و نقش آن.. 30

3-5-2-2-انواع انبار: 30

3-5-2-3-انبار گندم: 30

3-5-2-4-انبار آرد: 33

3-7-نتیجه گیری.. 39

3-8-جداول: 40

3-9- منابع و ماخذ.. 42

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی صنایع غذایی - كارخانه روغن كشی كشت و صنعت شمال (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
15:41
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات87
حجم فایل2.188 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

پیشگفتار 

واحدهای روغن كشی بر اساس نزدیكی -  ماده اولیه بخصوص تخم پنبه احداث می‌شوند كه این مناطق بیشتر در استانهای مازندران، گیلان و خراسان می‌باشند. یكی از این واحدهای روغن كشی كشور كارخانه روغن كشی كشت و صنعت شمال واقع در استان مازندران، شهرستان ساری (در دوازده كیلومتر شهر ساری) می‌باشد.

این كارخانه در سه شیفت كار می‌كند و دارای سیستم بازیابی فاضلاب و تصفیه آب می‌باشد كه پسابهای بازیابی شده جهت شروب نمودن زمینهای مزروعی كارخانه استفاده می‌شود.

این كارخانه روغن كشی دو واحدی می‌باشد كه واحد شماره 1 آن نیز (كشت و صنعت شمال) تولید روغن و واحد شماره 2 آن (ام. ام) صابون پزی است.

به طوری كه گفته شد محصول اصلی كارخانه كشت و صنعت شمال، روغن نباتی است كه به دو صورت دان و جامد عرضه می‌گردد و در كنار این محصول اصلی، محصول فرعی، خلط صابون تولید شده نیز در واحد 2 به صابون تبدیل می‌شود. واحد تولید گاز اكسیژن و هیدروژن در داخل كارخانه وجود دارد كه گاز هیدروژن تولید شده، جهت پروسس هیدروژناسیون صورت می‌گیرد و اكسیژن تولیدی در مخازن پر شده و جهت استفاده بخشهای خصوصی و دولتی به خارج از كارخانه برده می‌شود.

در ضمن طرح توسعه كارخانه نیز در دست اقدام است كه تا حدودی اجرا گردیده، ولی هنوز مورد بهره برداری قرار نگرفته است. و لازم به تذكر است كه مدیریت كارخانه تحت نظارت بانك صنعت و معدن می‌باشد و محصول تولیدی كارخانه با نام (( روغن غنچه )) به بازار عرضه می‌گردد.

 

 

 

 

مقدمه 

 روغنها و چربیها از زمانهای بسیار دور یكی از اجزا اصلی و مهم تشكیل دهنده غذای انسان بوده است. كه یك گرم آن در حدود 2/9 كیلوكالری انرژی در بدن تولید می‌كند. همچنین غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر خواهد داشت.

با تغییر ساختار اجتماعی در دورانی كه ما در آن زندگی می‌كنیم، دگرگونی و چگونگی تولید مواد مورد نیاز جامعه به خصوص مواد غذایی امری اجتناب ناپذیر است در حال حاضر با توسعه كشت دانه‌ها و میوه‌های روغنی فقط 15 % از نیاز چربی و روغن مصرفی مردم را می‌توانیم تامین نمائیم. از این جهت باید میزان قابل ملاحظه ای روغن خام از خارج وارد كشور شود، لذا برای افزایش راندمان استخراج روغن از منابع روغن و تصفیه روغن نیاز به تكنولوژی جدید روغن می‌باشد.

در كشورهای صنعتی یك نفر در طول عمر خود در حدود 3 تن روغن و چربی مصرف می‌كند كه بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رویت موجود در مواد غذایی مانند پنیر، سوسیس، كالباس، گوشت و نظیر اینها می‌باشد.


اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران

غذا مسئله مهمی است كه نیاز انسانها را برطرف می‌كند. كار اساسی كشاورزان و كارخانه‌های صنایع غذایی این است كه نیاز مواد غذایی انسانها را تامین كنند. با توجه به افزایش رشد جمعیت در جهان نیاز به مواد غذایی نیز افزایش می‌یابد و همزمان باید تقاضای مواد غذایی مورد نیاز مردم با امكانات و شرایط موجود تامین شود.

تاریخچه روغن نباتی در ایران

تا حدود سال 1330 از روغن حیوانی استفاده می‌كردیم و بعد از این تدریجاً با افزایش جمعیت و كمبود تولید روغن حیوانی افزایش قیمت باعث گردید كه از روغن نباتی استفاده نمایند كه از هلند و آمریكا وارد می‌كنند. از سال 1331 تا 1344 با شرایطی كه در ایران انجام شده بود تجار و صنعتگران شروع به آوردن كارخانه‌های روغن نباتی نمودند تا در عرض 12 تا 13 سال كارخانه در ایران شروع به كار نمود و روغن نباتی جامد هم از خارج وارد می‌كردند و همه این كارخانه‌ها از پنه دانه استفاده می‌كردند. در سال 1346 دولت ورود روغن نباتی جامد را غیر مجاز اعلام كرد و رقابتی بین كارخانه‌ها به وجود آمد و سطح تولید بالا رفت و بعضی‌ها شكست خوردند و بعضی‌ها هم در كارشان موفق شدند. مثلاً یكی از كارخانه‌های روغن نباتی، پارس (قو) است كه در سال 1339 تاسیس شد و تولید آن در روز 15 تا 20 تن بود و امروزه بیشتر از 600 تن در روز تولید می‌كند.

در حال حاضر در ایران در حدود 16 كارخانه روغن نباتی داریم بعضی از این كارخانه‌ها در حدود 300 تن تولید دارند.

 

 

مثلاً: 1 – روغن نباتی پارس (قو، اطلس)

       2 – روغن نباتی بهشهر (شاه پسند، بهار، مایع لادن)

       3 – روغن نباتی ورامین

       4 – فاز اصفهان

       5 – شیراز (نرگس)

      6 – روغن نباتی جهان

تا قبل از سال 1345 از پنبه دانه استفاده می‌كردند و بعد از آن از روسیه، بلغارستان، رومانی روغن نیمه تصفیه آفتابگردان وارد می‌نمودند و بعد از آن در نتیجه نیاز، روغن سویا از آمریكا جنوبی و ایالات متحده وارد نمودند به طوریكه الان نزدیك 100 % مواد خام از دانه سویا است و از آرژانتین و برزیل وارد می‌نمایند و بعد از آن شركت سهامی توسعه كشت دانه‌های روغنی آمدند و كشاورزان را در كشت دانه سویا و آفتابگردان تشوق نمودند ولی با وجود اینها كفاف مصرف را نكرد و در این سالهای اخیر در حدود 6 تا 5/6 درصد روغن تولیدی ایران در داخل ایران تولید می‌شود و بقیه از خارج وارد می‌شود.( در سال 1362)

 


فصل 1

1 1 تاریخچه كارخانه كشت و صنعت شمال

در سال 1355 همزمان با اجرای طرح و نصب ماشین آلات، به سبب بازده كم مالی طرح اولیه، موضوع توسعه ظرفیت واحد به منظور بهره گیری بیشتر از هزینه‌های ثابت طرح و افزایش سود آوری آن مورد مطالعه قرار گرفت و سپس برای تهیه طرح تكمیلی جهت افزایش ظرفیت تولید روزانه تا میزان 250 تن روغن نباتی و متعاقب آن سفارش و نصب ماشین آلات مربوطه اقدام گردید. این طرح علاوه بر توسعه واحد تصفیه روغن، توسعه واحد روغن كشی را نیز از طریق احداث خطوط روغن كشی دانه سویا و آفتابگردان (علاوه بر پنبه دانه) در بر می‌گرفت كه به واسطه برخی نارساییها و محدودیتهای ارزی با تدارك تعدادی از ماشین آلات در نیمه راه باقی مانده است. 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی صنایع شیمیایی - شركت كشت و صنعت گرگان (یك و یك ) سیستم سردخانه و تصفیه‌خانه (جزوه)

دوشنبه 18 دی 1396
15:40
جمشید راد
دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات83
حجم فایل484 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

ترم:   تابستان    سال: تابستان 84

 

مقدمه. 3

تاریخچه: 4

مشخصات كلی شركت كشت و صنعت گرگان: 5

ساختار سازمانی شركت كشت و صنعت گرگان: 5

طرح‌های توسعه‌ای در دست اقدام. 9

آمار كاركنان شركت در سال‌های 77.78 به تفكیك... 11

نمودار تولید سالیانه شركت از سال 1372 لغایت 1378. 12

خط تولید خلال نیمه سرخ و منجمد سیب‌زمینی (فرنج‌فرایز). 12

توضیحی مختصر درمورد سردخانه: 12

سیكل زیر صفر: 12

سیكل تبرید: 12

1) كمپرسور: 12

2) سپراتور: 12

3) كندانسور: 12

4) رسیبل: 12

5) اواپراتور: 12

6) شیرهای فشارشكن: 12

سیكل تونل انجماد: 12

سیكل بالای صفر: 12

اهداف كارآموزی.. 12

فصل اول.. 12

انواع محصولات و نحوه تولید آن در شركت.. 12

فصل دوم. 12

تعاریف و آشنایی با اصطلاحات.. 12

فصل سوم. 12

سیستم تولید بخار (Steam Generation). 12

اجزاء مربوط به سیستم (System Components). 12

دیگ لوله آتشی (Fire tube): 12

دیگ بخار (Boilers): 12

بدنه اصلی دیگ: 12

وسایل جانبی: 12

محل و شرایط نصب دیگ: 12

سیستم هدایت سوخت: 12

آشنایی با آب و ناخالصی‌های آن (Introduction to water and to impurities): 12

مشكلات آب صنعتی (Industrial water problems): 12

منبع آب تغذیه: 12

شرایط آب تغذیه: 12

توضیح مختصری در مورد سختی‌گیرها: 12

خوردگی: 12

كنترل خوردگی: 12

1. انتخاب سوخت: 12

خوردگی ناشی از خاكستر سوخت مایع: 12

علل ایجاد عیوب در دیگ‌های بخار. 12

تشكیل رسوب: 12

لوله‌كشی عبور بخار: 12

دستورالعمل راه‌اندازی دیگ‌های بخار: 12

عملیاتی كه باید در هر شیفت انجام گیرید (برنامه روزانه): 12

برنامه هفتگی دیگ‌های بخار: 12

برنامه ماهانه: 12

برنامه فصلی: 12

روش‌های تمیزكاری: 12

خاموش كردن دیگ برای مدتی كوتاه: 12

خاموش كردن دیگ برای مدتی طولانی: 12

عیوبی كه ممكن است در سیتسم كار بوجود آید: 12

جدول شماره 1. 12

 

مقدمه

شركت كشت و صنعت گرگان، یكی از واحدهای تولید گروه دشت مرغاب (یك و یك) می‌باشد. گروه تولیدی دشت مرغاب در واقع به عنوان بنیانگذار صنعت كنسروسازی با سابقه‌ای بر یك ربع قرن در ایران است كه تولیدات آن با مارك (یك و یك) در داخل و خارج كشور توزیع می‌شد.

گروه تولیدی دشت مرغاب، با گستردگی در جنوب (شركت دشت مرغاب) و شمال (شركت كشت و صنعت گرگان) و غرب (شركت ارومدشت ارومیه) به عنوان بزرگترین صنعت تبدیلی محصولات باغی و زراعی كشور مطرح می‌باشد و علاوه بر بخش صنعتی، موسسات و واحدهای كشاورزی نیز در زیرمجموعه آن مسئولیت تامین مواد اولیه مرا بر عهده دارند.

تاریخچه:

شركت كشت و صنعت گرگان در تاریخ 21/12/1351 تاسیس و تحت شماره 340 در اداره ثبت اسناد گرگان به ثبت رسیده است و در تاریخ 7/12/1355 پروانه بهره‌برداری آن به شماره 395/40 به امضاء وزارت صنایع و كشاورزی وقت تحت عنوان كشت و صنعت صادر گردیده است و مركز اصلی آن در گرگان و فعالیت اصلی آن بر اساس ماده 3 اساسنامه عبارت است از انجام كلیه عملیات مربوط به كشت و صنعت و انجام هرگونه فعالیت‌های مربوط به تولید، تبدیل و عرضه و فروش محصولات اصلی و فرعی و همچنین بهره‌برداری از سردخانه به ظرفیت سه هزار تن است.

این واحد در مجموعه گروه تولیدی دشت مرغاب (یك و یك) كه قبل از انقلاب اسلامی متعلق  به بخش خصوصی بود، پس از پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی تا سال 1366 در اختیار سازمان صنایع ملی قرار داشت و در حال حاضر سهامی عام می‌باشد.

مشخصات كلی شركت كشت و صنعت گرگان:

موقعیت مكانی شركت كشت و صنعت گرگان در مسیر جاده ارتباطی مازندران ، خراسان در شهرستان گرگان با مساحت 108265 متر مربع واقع شده است كه كل مساحت زیر بنایی جهت ساختمان  وتاسیسات تولید بالغ بر16700 متر مربع بوده كه شامل بخشهای اداری، تولیدی، خدماتی، انبارهای سردخانه میباشد.

از جمله ویژگیهای منحصر به فرد شركت كشت و صنعت گرگان در منطقه و حتی در سطح كشور وجود سردخانه هایی با ظرفیتی اسمی سه هزار تن است كه در جوار سالنهایی تولیدی بوده و دارای 14 اطاق با ظرفیت 250و125 تن میباشد.

ظرفیت اسمی كشت و صنعت گرگان بالغ بر پانزده هزار تن در سال بوده كه باتولید محصولات متنوع تا بیست و پنج نوع ‍را شامل می گردد،در فصول مختلف سال صورت می پذیرد.

ساختار سازمانی شركت كشت و صنعت گرگان:

شركت سهامی خاص كشت و صنعت گرگان از نظر سازطمانی از بخشهای زیر تشكیل شده است كه در ادامه در خصوص هر بخش توضیحات مختصری به استحضار میرساند.

هیت مدیره:

        تعداد اعضای هیت مدیره پنج نفر بوده كه از میان اساتید دانشگاه، مدیران صنعتی و كارشناسان  مالی و بانكی انتخواب شده اند.

مدیر عامل:

 برابرقانون تجارت مدیریت اجرایی شركت رابه عهده دارد و در حالی حاضر مدیر عامل وقت كارشناس ارشد صنایع غذایی میباشد واز نظر اجرایی مسولیت هماهنگی و راهبری سایر بخش ها را عهده دارد.

واحد داری:

این واحد امور مربوط به برنامه ریزی و ارائه خط منشی اجرایی امور ادارب و پر سنلی شركت، نظارت بر اجرای قوانین و آئی

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی شیمی کاربردی -شرکت آب و فاضلاب روستایی شهرستان گنبد کاووس (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
15:40
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات51
حجم فایل2.466 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه

كمبود آب در ایران یكی از عوامل محدود كننده اصلی توسعه فعالیتهای اقتصادی در دهه های آینده به شمار می رود. متأسفانه در كشور ما هنوز استفاده مطلوب از آب به شكل یك فرهنگ جایگاه خاص خود را پیدا نكرده است، به همین جهت دستیابی به تعادل نسبی در زمینه عرضه و مصرف آب یك اصل اساسی و ضروری است كه این مهم جز با ایجاد یك نظام جامع مدیریت آب میسر نیست. مجموعه اقداماتی كه تاكنون در كشور در ارتباط با تأمین آب كشاورزی، شهری و صنعتی انجام شده، عمدتاً در زمینه مدیریت تولید و عرضه آب بوده است و كمتر توجهی به مدیریت مصرف گردیده است.

در نگرش جدید جهانی، آب كالایی اقتصادی- اجتماعی و به عنوان نیاز اولیه انسان محسوب  می شود. هر چند آب یكی از منابع تجدید شونده به شمار می رود، اما مقدار آن محدود است. با توجه به رشد جمعیت، گسترش صنعت، بالا رفتن سطح بهداشت و رفاه عمومی، سرانه منابع تجدید شونده رو به كاهش می باشد.

از آنجایی که اینجانب مدت کوتاه کارآموزی را در امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان گنبد کاووس در بخش کنترل کیفی مشغول به فعالیت بوده ام و با توجه به حجم زیاد فعالیتهای انجام شده در آن امور ترجیح دادم گزارش مربوط به فعالیت خود را ترجیحا معطوف به نحوه آزمایشات متعدد انجام گرفته در آزمایشگاه و همچنین عملکرد کلی کنترل کیفی کنم.

استاد محترم آقای احمدی گلسفیدی در گزارشی که ملاحظه می کنید سعی شده است با در نظر گرفتن نحوه عملیات اجرایی و انجام امور مربوطه در امر تصفیه آب و فاضلاب گزارش جامع و کامل ارائه شود ضمناً یک نسخه از این گزارش به تایید مسئولین گرامی آزمایشگاه تصفیه آب و فاضلاب روستایی شهرستان گنبد کاووس آقای مهندس نورتقانی و مهندس توغدری رسیده است که تشکر فراوان از آنها دارم.                                 

                                      با تشکر

                                                                                               فرشته قاری  (تابستان 88 )   

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                       صفحه

فصل اول : آب و فاضلاب ................................................................................................................. 1

- الگوی مصرف و تلفات آب شهری......................................................................................................4

- عوامل موثر بر کاهش تقاضای آب شهری............................................................................................9

- آب صنعت..........................................................................................................................................12

- فاضلاب چیست..................................................................................................................................14

فصل دوم :آشنایی کلی با مکان کارآموزی

- بخش کنترل کیفی................................................................................................................................15

- ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی.....................................................................................21

فصل سوم : ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموزی

- آشنایی با تجهیزات آزمایشگاهی...........................................................................................................26

- آزمونهای شیمیایی................................................................................................................................31

- آزمونهای باکتریولوژیک.......................................................................................................................37

فصل چهارم : آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات

- محاسبات.............................................................................................................................................42

- نتیجه گیری..........................................................................................................................................45

 

                     
فصل اول :آب و فاضلاب

در نگرش جدید جهانی، آب كالایی اقتصادی- اجتماعی و به عنوان نیاز اولیه انسان محسوب    می شود. هرچند آب یكی از منابع تجدید شونده به شمار می رود، اما مقدارآن محدود است. با توجه به رشد جمعیت، گسترش صنعت، بالا رفتن سطح بهداشت و رفاه عمومی، سرانه منابع تجدید شونده رو به كاهش می باشد.

ایران با متوسط نزولات جوی 260 میلی متر در سال از كشورهای خشك جهان و دارای منابع آب محدود است. عواملی همچون رشد جمعیت، نیاز به غذای بیشتر، ضرورت ارتقای سطح بهداشت و رفاه اجتماعی، توسعه صنعتی و حفاظت اكوسیستمها، تقاضای آب را روز به روز بیشتر می كند. با توجه به رشد جمعیت در ایران، سرانه منابع آب تجدید شونده سالانه كه در سال 1335، 7000 مترمكعب بوده، در سال 1375 به 2000 مترمكعب كاهش یافته و پیش بینی می شود كه تا سال 1400 به حدود 800 مترمكعب كاهش یابد كه پایین تر از مرز كم آبی (1000 مترمكعب) است. با توجه به تقسیم بندی سازمان ملل متحد، در سال مزبور ایران نه تنها شرایط تنش و فشار ناشی از كمبود آب را تجربه خواهدكرد، بلكه وارد شرایط كمیابی شدید آب می گردد [1]. در سالهای خشك، از هم اكنون شاهد كمبود و بحران آب هستیم كه می تواند نه تنها خسارات اقتصادی بلكه تنش های اجتماعی- سیاسی و مخاطرات بهداشتی به بار آورد.

1

 

همانگونه كه ذكر شد، متوسط نزولات جوی كشور 260 میلی متر در سال می باشد و این مقدار كم، توزیع مكانی بسیار ناهمگن دارد. به طوری‌كه فقط 1% از مساحت ایران بارشی بیش از 1000 میلیمتر دارد، در حالی‌كه 28% از سطح كشور، بارش سالیانه كمتر از 100 میلیمتر را دارد. از 415 میلیارد مترمكعب نزولات سالانه در ایران، حدود 70% آن تبخیر می شود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به baharan است. || طراح قالب bestblog.ir