کارآفرینی مائ العشیر (گزارش کارورزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:45
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارورزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات61
حجم فایل54 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

کلیاتی در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید

مقدمه

ماءالشعیر یا کوشاب فرآورده‌ای است گازدار و غیرالکلی که از مالت آب جوی آب و مواد  افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه می‌شود. عصاره مالت نیز از انجام فرایند بر روی جو به دست می‌آید. رنگ ماءالشعیر زلال و شفاف می‌باشد. وزن ماءالشعیر حدود 330 گرم می‌باشد.(حدود 70٪ مایع ماءالشعیر را آب تشکیل می‌دهد.)

ماءالشعیر به علت دارا بودن مواد غذائی در مقابل نور و گرما آسیب‌پذیر می‌باشد. اگرچه به خاطر جلوگیری از فعل و انفعالات شیمیایی مایع ماءالشعیر در شیشه‌های رنگی ارائه می‌گردد می‌بایست ماءالشعیر را در جای خنک و دور از نور خورشید نگهداری نمود کخه در این صورت مدت انقضای مصرف ماءالشعیر حدود 3 ماه بعد از تولید خواهد بود.

 

تعریف محصول

ماءالشعیر یا کوشاب فرآورده‌ای است گازدار و غیرالکلی که از مالت جو  آب و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی تهیه می‌شود.

ماءالشعیر در بطری 330 میلی‌لیتر غیر قابل برگشت یا قوطی‌های یک‌بار مصرف عرضه می‌گردد که در این طرح نوع اول مورد نظر می‌باشد.

 

ویژگی‌ها و مشخصات فنی محصول

از نظر شکل ظاهری در بطری شیشه‌ای 330 میلی‌لیتری بوده که از شیشه‌های معمولی رنگی با درب فلزی لستفاده شده ارائه می‌گردد. همچنین محصول دارای برچشب بوده و در داخل بسته‌های 12 تائیس به صورت بسته‌بندی شرینگ (SHINING) توزیع می‌گردد. از نظر شیمیایی ماءالشعیر باید ویژگی‌های زیر را دارا باشد.

 

ویژگی‌های شیمیایی ماءالشعیر (کوشاب)

ردیف

نوع ویژگی

 

1

رنگ بر حسب واحد EBC

8-4

2

کدورت بر حسب واحد EBC

حداکثر 2

3

میزان PH نمونه

4- 6/3

4

میزان اسیدیته

2/0 – 12/0

5

میزان الکل اتیلیک بر حسب درصد وزنی

حداکثر 1/0

 

 

تعیین فلزات در ماءالشعیر

ردیف

تعیین فلزات موجود در ماءالشعیر

بر حسب میلی‌گرم در لیتر

1

ارسنیک

حداکثر 2/0

2

سرب

حداکثر 2/0

3

مس

حداکثر 4/0

4

آهن

حداکثر 25/0

 

 

جدول ویژگی‌های بهداشتی ماءالشعیر

ردیف

نوع آزمایش

حد مورد قبول

1

تعداد کل میکروبها در هر سانتیمتر مکعب ماءالشعیر

حداکثر 20

2

کپک و مخمر و سایر میکروبهای پاتوژن

منفی

 

 

طبقه‌بندی محصول

ماءالشعیر در ترکیبات مختلف و در بسته‌بندی‌های مختلف ارائه می‌گرد. ماءالشعیر مورد نظر در این طرح دارای ترکیبات استاندارد و بدون الکل و کربنات‌دار تهیه می‌شود و در بطری‌های شیشه‌ای می‌باشد.

 

فرمول محصول

ماءالشعیر ترکیسبی از موادی مانند عصاره مالت، شکر، اسیدهای خوراکثی و گازکربنیک می‌باشد. از نظر غذائی ماده اصلی ماءالشعیر یعنی عصاره مالت حاوی ویتامینهای گروه ب و اسیدهای آمینه می‌باشد.

 

بسته‌بندی اجزاء

ماءالشعیر در بسته‌بندی‌های مختلف ارائه می‌گردد که از آن جمله می‌توان در بطری‌های شیشه‌ای غیر قابل بازگشت در اشکال مختلف، قوطی‌های یکبار مصرف فلزی و بطری‌های شیشه‌ای قابل بازگشت توزیع نمود. در این طرح ماءالشعیر در بطری‌های شیشه‌ای قابل بازگشت با درب فلزی ارائه و هر 12 بطری در یک بسته‌بندی شرینگ به بازار ارائه می‌گردد.

قطعات متشکله محصول عبارتند از:

درب فلزی( تشتک)                                             1عدد

رزین پی ای تی                                                 1 عدد

بطری شیشه‌ای 330 میلی‌لیتری رنگی                             1 عدد

مایع خوراکی ماءالشعیر                                                330 میلی‌لیتر

برچسب چاپ شده  برای روی بطری                             1 عدد

 

حد استاندارد ملی و جهانی

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی کشت و صنعت گیاهان دارویی _متین 18 ص (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:45
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات18
حجم فایل60 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

. خلاصه مدیریتی 

 

شرکت کشت و صنعت دارو گیاه با مسئولیت محدود از فروردین ماه 1388 آغاز به کار خواهد کرد. سهامداران آن متشکل از مدیر عامل (دارای 51 درصد سهم) به علاوه سایر سرمایه گذاران بالقوه تا سقف یازده شخص حقیقی یا حقوقی خواهند بود. محصول اصلی این شرکت تولید گیاهان دارویی از قبیل بابونه، زیره، بومادران و آلوئه ورا و انجام بازاریابی های مناسب جهت عقد قراردادهایی با شرکت های طرف قرارداد در مورد فروش محصولات کشت شده می باشد. شرکت برای شروع فعالیت خود احتیاج به7/1467 میلیون ریال سرمایه دارد. دوره بازگشت سرمایه 24 ماه با نرخ 51% می باشد.

  

1- 1. ماموریت و اهداف

با کاشت این گیاهان سهم وسیعی در تولید گیاهان دارویی خواهیم داشت و بسیاری از بیماری های مردم که از طریق خوردن داروهای شیمیایی حاصل شده بر طرف خواهد شد؛ زیرا مصرف گیاهان دارویی برخلاف داروهای شیمیایی عوارض خاصی ندارد و به راحتی می توان از آنها استفاده کرد. همچنین می توان با تولید آنها در مناطقی که کشاورزی کمتر صورت می گیرد باعث آبادانی و رونق این مناطق شد. می توان در 5 سال اول فقط اقدام به کشت آن ها کرد و محصول را به دست کارخانجات صنایع تبدیلی فرستاد و در 5 سال دوم با بهره گیری از وام ها و ... اقدام به احداث کارخانه در اطراف محل کشت و افزایش سطح زیر کشت کرد و از تولید کنندگان دیگر نیز استفاده نمود.

 

2- 1. استراتژی

با توجه به افزایش بیماری های معده و روده و ... در مصرف داروهای شیمیایی، وزارت بهداشت و درمان،  اهمیت خاصی به داروهای گیاهی و استفاده مستقیم و غیر مستقیم از آنها  می دهد و با این رویکرد، بسیار راحتتر می توان به زمین ها و امکانات موردنیاز در مورد کشت گیاهان دارویی دست یافت و گرفتن وام ها با مشکلات کمتری روبروست.

 

3- 1. برنامه ها

·   انتخاب زمین مورد نظر از نظر ارتفاع از سطح دریا، دما و رطوبت که شرایط کشت گیاه دارویی مورد نظر را داشته باشد.

·   با توجه به توضیح بالا  انتخاب زمینی که افراد معمولی توانایی کشت در این زمین ها را نداشته باشند یا به عبارتی دیگر زمینی که برای کشت گیاهان زراعی معمول و گلخانه ای خوب نباشد و برای گیاهان دارویی مناسب باشد.

·   ارائه طرح مورد نظر به مراکز و مراجع و سازمان های مربوطه در مورد گرفتن تحصیلات.

·   ارائه طرح مورد نظر به مراکز و مراجع و سازمان های مربوطه در مورد احداث کارخانه صنایع تبدیلی.

·   ارتباط متقابل با جهاد کشاورزی در مورد افزایش کارایی در مورد ارتباط با شرکت های خارجی و همچنین صادرات این محصول.

·   استخدام بازاریابی های مناسب جهت عقد قراردادهایی با شرکت های طرف قرارداد در مورد فروش محصولات کشت شده.

·   جذب و استخدام افراد مجرب و با تجربه در کشت گیاهان دارویی و یا حتی شریک کردن جزئی آنها در  سود محصولات به خاطر افزایش سود و کارایی


2. برنامه مدیریتی و سازمانی

 

1- 2. معرفی شرکاء و سهامداران

ردیف

نام و نام خانوادگی

میزان آورده (میلیون ریال)

درصد سهم

آدرس و شماره تلفن

1

محمد شهابی

825

55%

-

2

مژده متین

450

30%

-

3

ایمان ابراهیمی

150

10%

-

4

عرفان ابراهیمی

5/37

5/2%

-

5

علی توکلی

5/37

5/2%

-

حجم آورده کل شرکاء

1.500 میلیون ریال

 

2-2. معرفی تیم مشاوره

ردیف

نام و نام خانوادگی

میزان تحصیلات

توضیحات

1

آقای دکتر شاهین گوانجی

دکترای گیاهان دارویی

مقام دوم جهان در فراوری گیاهان دارویی

2

آقای دکتر محمدخانی

دکترای علوم آزمایشگاهی

سابقه فعالیت در موسسه تحقیقاتی رویان

3

خانم مهندس رنجبر

کارشناس ارشد گیاهان دارویی

سابقه تدریس در دانشگاه آزاد واحد سنندج

4

خانم مهندس صدیقین

کارشناس گیاهان دارویی

-

5

آقای مهندس یوسف رنجبر

کارشناس کشاورزی

-

 

3- 2. نمودار سازمانی

ساختار سازمانی بدلیل تعداد بسیار کم نیروها در سال های اول به شکل ساده زیر است:

 

  


3. توصف کسب و کار

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی صنعت چای (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:44
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات62
حجم فایل366 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

كلیات و شناخت طرح: 2

موضوع شركت: 2

مقدمه: 3

پیشینه چای ، در ایران. 6

چای از ایران به اروپای شرقی رفت.. 8

چای ختایی خانه. 8

كشت چای و مناسبات تولیدی كشاورزی.. 13

تقسیم كار. 14

اشتغال زایی.. 15

فرآوری.. 16

گونه های فرآورد چای.. 17

چای مادر مخدر. 18

چای ماده خواب شكن. 18

نرم كردن گوشت.. 21

رنگ... 22

كاربردهای جنبی.. 22

پیش گیری از غریب گز. 22

تشخیص فرد خطاكار. 23

 

 

كلیات و شناخت طرح:

شركت آفتاب گوهر نوین ( سهامی خاص ) در تاریخ 1/4/78 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسید. این شركت در ابتدا با سرمایه 10000000 ریال شروع به فعالیت كرده بود. كه پس از یك سال با تغییرات اساسی به شرح زیر روبرو شد.

سرمایه اولیه این شركت از 10000000 ریال بعد از گرفتن مجوز بسته بندی چای به میزان 310000000 ریال افزایش داده شده است كه 30% این سرمایه را خود شركت تامین كرده و مابقی از طریق وام تبصره 3 كه مدت آن 5 ساله می باشد تكمیل گردیده است و نیز این طرح تغییری در محل شركت داشته كه از مشهد به تربت آورده شده است.

موضوع شركت:

بسته بندی چای در بسته های گوناگون اعم از ( چای بسته ای و چای تی بگ ( كیسه ای ) بوده است.

سوابق تجربی و علمی مدیر عامل شركت:

1- سرمایه اولیه شركت 10000000 ریال بوده.

2- ظرفیت تولید ماشین آلات ( اسمی ٬ عملی ٬ عادی٬ مورد انتظار ):

ظرفیت تولید ماشین آلات بر مبنای تقاضای بازار بوده كه به طور متوسط بسته های 500 گرمی در هر ساعت 360 بسته و 1000 گرمی در هر ساعت 250 بسته و چای تی بگ كیسه ای در بسته های 5/2 گرمی كه در هر ساعت 400 بسته تكمیل می گردد.

3- پرسنل قبل از تولید تجاری:

پرسنل قبل از تولید تجاری اشخاص نامبرده در آگهی تاسیس شركت شامل سه نفر سهامدار دو نفر بازرس و مدیر عامل و منشی جلسه. ( مدیر عامل رئیس هیئت مدیره هم هست )

4- پرسنل بعد از تولید تجاری

پرسنل بعد از تولید تجاری شامل كارگر و حسابدار و معاونت و بازار یاب و راننده می باشد.

5- نوع قطعات یدكی ماشین آلات :

منبع كلی قطعات یدكی داخل می باشد كه به صورت سفارش ساخته می شود.

6- هزینه های تاسیس ٬ هزینه ثبت شركت :

هزینه تاسیس 1000000 ریال و هزینه های تعیین نام و هزینه های اداریی و هزینه های مربوط به اداره ثبت شركتهای تهران و اداره ثبت شركتها در مشهد جمعا 2500000 ریال بوده است.

7- هزینه بهره برداری تجاری و راه اندازی مانند وسایل اداری و كارگاهی و ...

طبق جدول تاسیسات جنبی و اداری 35800000 ریال.

8- بررسی قیمتها و چگونگی توزیع محصولات تولیدی در بازار:

طبق سفارشات در یافتی توسط بازار یاب محصولات توزیع می گردد.

مقدمه:

بمنظور هماهنگی و اعمال شرایط بهداشتی در واحد های بسته بندی چای اقدام به تهیه ضوابط زیر شده است كه از پراكندگی شیوه عمل و مراحل بسته بندی و مكان وكلیه مقررات و ضوا بط جلوگیری شود و جهت حفظ منافع مصرف كننده تولیدات واحد مزبور را موظف به اجرای این ضوابط مینماید.

واحد های موصوف باید قبلا مورد شناسائی وزرات صنایع ( سازمان صنایع كوچك ایران ) و سازمان چای بوده و جهت اخذ پروانه های بهداشتی از اداره كل نظارت بر مواد خوردنی و بهداشتی باید حداقل شرایط زیر را دارا باشد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی در مدیریت علوم انسانی (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:44
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات44
حجم فایل41 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

مقدمه
رویكرد اكثر كشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع كارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه كارآفرینی در دنیا ایجاد شود. كشورهای مختلف راه حلی راكه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشكلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند، توسعه فرهنگ كارآفرینی، انجام حمایت‌های لازم از كارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای لازم در این زمینه بوده است. تأمل در وضعیت اقتصادی و روند مراحل پیشرفت و توسعه در كشورهای پیشرفته و در حال توسعه كه به موضوع كارآفرینی توجه نموده‌اند، نشانگر آن است كه این كشورها توانسته‌اند به پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی دست یابند و یا حداقل بحرانهای پیش‌آمده را به سلامت پشت سر گذاشته و بحرانهایی كه وقوع آنها را در آینده پیش‌بینی می‌كردند را مهار نمایند. از جمله این كشورها می‌توان به ایالات متحده، كشورهای اتحادیه اروپایی، كشورهای جنوب شرق آسیا، چین، برخی از كشورهای آمریكای لاتین و آفریقایی و اقیانوسیه را نام برد.
از آنجا كه مفاهیم مطرح در علوم انسانی همانند مفاهیم مطرح در علوم تجربی قطعی نیستند، لذا ارائه تعریف قطعی و مشخصی برای آنها دشوار یا غیر ممكن است. كارآفرینی هم كه از واژه ‌های مطرح در علوم انسانی است، از این قاعده مستثنی نیست. دانشمندان و محققین علوم مختلف اقتصادی، اجتماعی، روانشناسی و مدیریت كه در مورد كارآفرینی مطالعه و نظراتی ارائه كرده‌اند، تعاریف مختلفی از كارآفرینی مطرح نموده‌اند كه تفاوت‌های گاه مغایر و متناقضی دارند. تعریفی از كارآفرینی كه تقریبا شامل همه تعریفهای ارائه شده از آنان باشد، عبارت است از:
«كارآفرینی فرایندی است كه فرد كارآفرین با ایده‌های نو و خلاق و شناسایی فرصتهای جدید و با بسیح منابع ،‌مبادرت به ایجاد كسب و كار و شركت‌های نو، سازمانهای جدید و نوآور و رشد یابنده نموده كه توأم با پذیرش مخاطره و ریسك است و منجر به معرفی محصول و یا خدمت جدیدی به جامعه می‌گردد.»
در دایره‌‌المعارف بریتانیكا ، كارآفرین اینگونه تعریف شده است:
« شخصی كه كسب و كار و یا موسسه اقتصادی را سازماندهی و مدیریت كرده و خطرات ناشی از آنرا می‌پذیرد»
واژه كارآفرینی از قرنها پیش و قبل از آنكه به زبان امروزی مطرح شود، در زبان فرانسه متداول گردید. این واژه معادل كلمه فرانسوی Enterprendre به معنای « متعهد شدن» (معادل under Take در زبان انگلیسی) می‌باشد كه در سال 1848 توسط جان استوارت میل به كارآفرینی ( Enterpreneur ) در زبان انگلیسی ترجمه شد.

در این مقاله بهتر است ابتدا تعاریفی از کارآفرینی و تحوا آن را در دنیا و ایران برسی کنیم و در بعد به موضوع کار آفرینی در علوم انسانی که بیشتر بحث ما بر روی مدیریت آن است بپردازیم
مفهوم‌ كارآفرینی‌:
با تحولات‌ سریع‌ و شتابان‌ محیط‌ بین‌المللی‌ و گذر از جامعه‌ صنعتی‌ به‌ جامعه‌ اطلاعاتی‌ و مواجة ‌اقتصادهای‌ ملی‌ با اقتصاد جهانی‌ و مطرح‌ شدن‌ پدیده‌هایی‌ همانند «جهانی‌ شدن‌ اقتصاد» و «فن‌آوری‌اطلاعات‌» ، مباحث‌ اساسی‌ درخصوص‌ راهكارهای‌ مختلف‌ برای‌ تسریع‌ فرآیند رشد و توسعة‌ پایدار و رفاه ‌اقتصادی‌ مطرح‌ می‌گردد. یكی‌ از این‌ مباحث‌ جدید، نقش‌ كارآفرینان‌ در این‌ فرآیند می‌باشد. كارآفرینی‌ ازمفاهیم‌ جدیدی‌ است‌ كه‌ حداقل‌ در محدوده علم‌ اقتصاد ، مدیریت‌، جامعه‌شناسی‌ و روان‌شناسی‌ و سایرمقوله‌های‌ مرتبط‌ با این‌ موضوع‌ قدمتی‌ بسیار كوتاه‌ داشته‌ و از مفاهیم‌ رو به‌ گسترش‌ می‌باشد. به‌ دلیل‌ آنكه ‌معنای‌ تحت‌الفظی‌ «كارآفرینی‌» نمی‌تواند عمق‌ محتوی‌ و مفهوم‌ این‌ واژه‌ را مشخص‌ نماید و برای‌ جلوگیری‌ ازفهم‌ نادرست‌ این‌ موضوع‌ یا واژه‌ با سایر واژه‌ها و برای‌ رسیدن‌ به‌ فهم‌ و فرهنگ‌ مشترك‌ از آن‌، معرفی‌ و شناساندن‌ این‌ واژه‌ بسیار مهم‌ می‌نماید . این‌ كه‌ كارآفرینی‌ چیست‌؟ كارآفرین‌ كیست‌؟ فرآیند كارآفرینی‌ چگونه‌است‌؟ نقش‌ و تاثیر كارآفرینی‌ و كارآفرینان‌ در ابعاد توسعه‌ و رشد اقتصادی‌ و متغیرهای‌ كلان‌ اقتصادی‌ همانند اشتغال‌ چیست‌؟ نقش‌ آموزش‌ و تجربه‌ در رشد كارآفرینی‌ چه‌ میزان‌ است‌؟ سوالهایی‌ هستند كه‌ باید برای‌ رسیدن به‌ این‌ فرهنگ‌ مشترك‌ به‌ وضوح‌ و مبسوط‌ پاسخ‌ داده‌ شود.
به‌طور كلی‌ «كارآفرینی‌» از ابتدای‌ خلقت‌ بشر و همراه‌ با او در تمام‌ شئون‌ زندگی‌ حضور داشته‌ و مبنای‌تحولات‌ و پیشرفتهای‌ بشری‌ بوده‌ است

سابقه كارآفر ینی در دنیا:
در اوایل سده شانزدهم میلادی كسانی را كه در كار مأموریت نظامی بودند كارآفرینی خواندند و پس از آن نیز برای مخاطرات دیگر نیز همین واژه با محدودیتهایی مورد استفاده قرار گرفت. از حدود سال 1700 میلادی به بعد درباره پیمانكاران دولت كه دست اندركار امور عمرانی بودند، از لفظ كارآفرین زیاد استفاده شده است.
كارآفرینی و كارآفرین اولین بار مورد توجه اقتصاددانان قرار گرفت و همه مكاتب اقتصادی از قرن شانزدهم میلادی تاكنون به نحوی كارآفرینی را در نظریه‌های خود تشریح كرده‌اند. ژوزف شوپیتر با ارائه نظریه توسعه اقتصادی خود در سال 1934 كه همزمان با داوران ركود بزرگ اقتصادی بود، موجب شد تا نظر او در خصوص نقش محوری كارآفرینان در ایجاد سود، مورد توجه قرار گیرد و به همین دلیل وی را «پدر كارآفرینی» لقب داده‌اند. از نظر وی «كارآفرین نیروی محركه اصلی در توسعه اقتصادی است » و نقش كارآفرینی عبارت است از «نوآوری یا ایجاد تركیب های تازه از مواد»
كارآفرینی از سوی روانشناسان و جامعه‌شناسان با درك نقش كارآفرینان در اقتصاد و به منظور شناسایی ویژگیها و الگوهای رفتاری آنها با بررسی و تحقیق در خصوص آنان مورد توجه قرار گرفته است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

مراحل طراحی كارخانه تولید شكلات 40 ص (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:44
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات39
حجم فایل5.307 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه

1-   معرفی و شناخت محصول

تاریخچه پیدایش محصول

1-1          نام و كد محصول (آیسیك 3)

1-2          شمارة تعرفه گمركی

1-3          شرایط واردات

1-4          بررسی و ارائه استاندارد

1-5          بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینة قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

1-6          توضیح موارد مصرف و كاربرد

1-7          بررسی كالاهای جایگزین تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

1-8          اهمیت استراتژیكی كالا در دنیای امروز

1-9          كشورهای عمده تولید كننده و مصرف كننده محصول

1-10     شرایط صادرات

 

 

 

2- وضعیت عرضه و تقاضا

2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید و ظرفیت اسمی واحدهای فعال به تفكیك هر استان

2-2 بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا ظرفیت اسمی و میزان پیشرفت به تفكیك هر استان.

2-3 بررسی روند واردات و صادرات محصول به تفكیك مقدار و ارزش دلاری

3- بررسی اجمالی تكنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در كشور و مقایسه آن با دیگر كشورها

4- تعیین نقاط قوت و ضعف تكنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول

5- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل براورد حجم سرمایه گذاری ثابت

6- میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و قیمت آن

7- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

8- وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

9- بررسی و تأمین آب و برق و سوخت و ... در محل اجرای طرح

10- وضعیت حمایتهای اقتصادی

11- تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید.

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود کارآفرینی در باز کن برقی یا اف اف (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:44
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات69
حجم فایل94 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

عنوان

 

صفحه

 

 

عنوان

 

صفحه

 

فصل اول:

مقدمه

اساسنامه

جمع بندی مشخصات اصلی طرح

تراز نامه اول دوره

فصل دوم:

معرفی محصول

تعریف محصول

مشخصات محصول

ویژگی های محصول

فصل سوم:

مطالعات فنی

بررسی وبراورد های فنی

مواد اولیه

تاسیسات عمومی و خدمات جانبی

تجهیزات ازمایشگاهی

نیروی انسانی

فصل چهارم:

بررسی های مالی واقتصادی

برنامه تولید سالانه

ارزش مواد اولیه

تامین انواع انرژی موردنیاز

خدمات نیروی انسانی

جمع بندی اجزاء وبراورد سرمایه درگردش

اطلاعات مربوط به سرمایه ثابت

هزینه های قبل از بهره برداری

براورد سرمایه ثابت

 

 

 

 

 

براورد هزینه ثابت ومتغیر

قیمت تمام شده محصول

ماشین الات وتجهیزات تولید

تجهیزات وتاسیسات عمومی

ساختمان ومحوطه سازی

وسایل نقلیه عمومی

لوازم واثاثیه اداری

فصل پنجم:

محاسبات مالی واقتصادی

انرزی مورد نیاز

مساحت ومحوطه سازی

سرمایه گذاری کل

اخذ وام بانکی

براورد اسنهلاک سالیانه

براورد هزینه تعمیرات ونگهداری

 براورد هزینه عملیاتی

فصل ششم:

صورتهای مالی

 صورت سود وزیان

صورتحساب سرمایه

تراز نامه پایان دوره

جدول محاسبه افزوده

جدول سهم منابع داخلی

نسبتهای مالی

نمودار نقطه سربه سر

نتیجه گیری

تشکر وقدردانی

 

فهرست مطالب

 

 

  

فصل اول:

 

مقدمات اولیه طرح

 

 

 

 

 

 

 

 

                             

  

       
1)دلیل انتخاب

همانطور که میدانیم صنعت وعلم وفرهنگ درجهان روز به روز پیشرفت می کند.

این پیشرفت واختراعاتی که تا کنون انجام شده دلیلی جز آسایش و راحتی بشر نمی تواند

داشته باشد .

یکی از این موفقیتهای بشر که موضوع پروژه ما است در باز کن برقی یا اف اف نام دارد

 

با توجه به  اینکه هر ساله تعداد زیادی  ساختمانهای جدیدی ساخته میشود وبا توجه

به اینکه در بیشتر این ساختمانها ازدر باز کن استفاده میشود بازار فروش این محصول

در اقتصاد جهان جایگاه خوبی دارد.

ازاین رو ما بر این آمدیم  که با جمع آوری اطلاعات لازم این طرح را به مرحله اجرا در آوریم.

از آنجا که شهر کاشمر از جمعیت بالایی بر خوردار است و دارای کارخانه های زیادی

نیست بر ان امدیم که این کارخانه را به مرحله اجرا در آوریم تا بدین وسیله هم به رونق

بازار کاشمر کمک شود وهم تعدادی از بیکاران مشغول به کار شوند.

با احداثاین چنین کارخانه ای با لغ بر 27 کارگر مشغول به کار می شوند.

این شرکت با سرمایه ای به مبلغ  1350000000  ریال شروع به کار می کند و در

اینده ای نه چندان دور قصد دارد با افزایش سر مایه گذاری ‘ تعداد تولید و همچنین

تعداد کاکنان را افزایش دهد.

 

2) موقعیت جغرافیایی

 

 از آنجا که در این شهر تعداد کا رگرها نسبت به کارخانه های شهر زیاد است حقوق

کارگر نسبت به مکان های مشابه درشهرهای دیگر خیلی کم است ‘همچنین چون این

شهر در استان خراسان رضوی قرار گرفته و به شهرهای زیادی ازجمله (سبزوار ‘

نیشابور ‘مشهد وتربت حیدریه وغیره.......)نزدیک است تصمیم بر ان شد که این کارخانه

 در شهرک صنعتی کاشمر فازدو قسمت الکترونیکی بلوک 4 احداث شود .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود کارآفرینی تولیدی پوشک (جزوه)

دوشنبه 18 دی 1396
12:44
جمشید راد
دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات78
حجم فایل519 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

عنوان                                                                            

صفحه

مقدمه                                                                                                                

فصل اول: اساسنامه وکلیات و سوابق                                                                   

1-1-معرفی اجمالی پروژه                                                                                 

2-1-معرفی محصول                                                                                        

3-1-سوابق تولید                                                                                   

4-1-کاربرد محصول                                                                                       

5-1-مصرف کنندگان                                                                             

فصل دوم: زمین وساختمان                                                                                 

1-2-زمین مورد نیاز                                                                                         

2-2-ساختمان های اداری                                                                                 

3-2- ساختمان واحد تولید                                                                     

4-2-هزینه ساختمان سازی                                                                     

5-2- پلان طرح                                                                                             

فصل سوم: انرژی وتاسیسات                                                                            

1-3- انرژی اب                                                                       

2-3- انرژی برق                                                                                

3-3- سوخت                                                                           

4-3- تاسیسات حرارتی

5-3-تاسیسات برودتی

6-3-ارتباطات

7-3-تاسیسات تهویه واطفا حریق                                                          

فصل چهارم: نیروی انسانی                                                                            

1-4- نیروی انسانی مورد نیاز                                                                       

2-4- حقوق ودستمزد                                                                        

3-4- شرح وظایف پرسنل                                                                            

4-4- سازماندهی نیروی انسانی                                                                    

فصل پنجم: طراحی وتولید                                                                           

1-5- فرایند تولید                                                                             

2-5- نمودار فرایند تولید                                                                            

3-5- مواد اولیه ومنابع تامین ان                                                                   

4-5- ابزار ووسایل مورد نیاز                                                                        

5-5- طرح استقرار ماشین الات                                                                     

6-5- برنامه زمان بندی اجرای طرح                                                                      

7-5- مکان یابی ومحل اجرای طرح                                                             

فصل ششم: محاسبات مالی طرح                                                           

1-6- سرمایه کل ومنابع تامین آن                                                                

2-6- سرمایه ثابت                                                                              

پیشگفتار:

در اواخر قرن بیستم موضوع کارآفرینی بسیار مورد توجه محافل آموزشی کشو رهای جهان قرار گرفت و در ایران هم برای اولین بار از طریق درس کارآفرینی در نظام جدید آموزش متوسط کشور مطرح گردیده است. یکی از اهداف مهم درس کارآفرینی ایجاد انگیزه اعتقادی کافی در دانشجویان برای کار و تلاش و مشارکت جدی در فعالیت های سالم اقتصادی است که لازمه آن چگونگی به کار بستن تخصص از یک طرف و از طرف دیگر به کارگیری مهارتهای لازم برای راه اندازی یک واحد کاری و یا انجام کار مفید در محیط کاری می باشد. از این نظر بعضی از صاحب نظران، توسعه کارآفرینی را انرژی محرکه موتور توسعه اقتصادی هر کشور دانسته اند.

 


مقدمه:

انسان از زمانهای بسیار دور، علاوه براینکه با شکار حیوانات می توانست مواد غذایی خود را تهیه کند، از پوست آنها نیز به عنوان وسیله مناسبی برای گرم نگه داشتن بدن خود استفاده می کرد. پیشرفت تمدن در طول تاریخ در اثر خواسته و آرزوهای انسان به وجود آمده است. به این دلیل انسان مواد و وسایل موجود را صرفاً به عنوان وسیله گذران زندگی و ادامه حیاتش محدود نکرده است، بلکه از آن به طریقه استفاده کرده است که بتواند آسایش و راحتی او را بیشتر تأمین کند و این امر در مورد پوشاک نیز عمومیت داشته است. در یک زمان از طول تاریخ انسان دریافت که رویش مویین پوست حیوانات و رشته های نازک و بلند برخی از گیاهان آمادگی دارند که به وسیله تابیده شدن به دور خود، رشته های بلندی تری را تشکیل دهند که موسوم به نخ است و سپس پی برد که از به هم بافتن این نخ به صورت تار و پود، محصولی می تواند به دست آورد که برای پوشانیدن بدن انسان بسیار مناسب است و آن را پارچه نامید و بعدها متوجه شد که می تواند این پارچه را با مواد رنگ دار طبیعی رنگین کند و به آن زیبایی و ظرافت بخشد. بدین ترتیب بود که الیاف طبیعی نظیر پنبه و پشم و ابریشم و دیگر الیاف هر یک بنحوی شناخته شدند و انسان نیازمند جهت استفاده از آنها  روش علمی و فنی لازم را هم ابداع کرد و همزمان با کاوشها و یافته های دیگری که در سایر زمینه های زندگی و برای رفع سایر نیازمندیها به عمل آورد، ساخت که بتواند از این منابع طبیعی موجود حداکثر استفاده را ببرد. ریسندگی نخ، جزو اولین صنایعی است که انسان به آن پی برد و ابتدا با استفاده از یک دوک چوبی ساده توانست تعداد بیشماری الیاف را به دور هم بتاباند و نخ را تهیه کند این روش ریسندگی برای قرنها به همان صورت ادامه داشت تا اینکه در قرن چهاردهم، اولین قدمها در راه ماشینی کردن روش ریسندگی برداشته شد و در اروپا و هند نوع پیشرفته تری از دوک ریسندگی اختراع و به کار گرفته شد. در قرن شانزدهم چرخ ریسندگی جدیدتری ساخته شد. به طوری که در حین کار هر دو دست کارگر آزاد بوده و می توانست تسلط بیشتری هنگام ریسندگی داشته باشد. بالاخره در قرن هیجدهم ماشین ریسندگی اختراع شد و سیستم تهیه نخ کاملاً دگرگون شد.

بافندگی عمل تبدیل نخ به پارچه است و تصور می شود که اولین دستگاه بافندگی قاب چوبی ساده ای بوده است، که در روی این قاب، یك سری نخ ثابت وموازی یکدیگر عموماً در جهت طول و به نام نخ های تار قرار می گیرند نخهای دیگر یکی یکی از لابه لای نخهای تار و متناوباً رو به زیر نخهای تار قرار می گیرند. که آنها را نخهای پود می نامند. دومین مرحله پیشرفت بافندگی، اختراع ماشین بافندگی دستی بود. این نوع دستگاه سرعت تولید را افزایش داد و سبب پیشرفت صنعت پارچه بافی گردید و تجارت پارچه بین کشورهای مختلف نیز توسعه یافت. در قرن هیجدهم با ظهور انقلاب صنعتی در انگلستان، نیروی بخار بتدریج جای نیروی دست را گرفت و تحولات بعدی بویژه در قرن نوزدهم نیز سبب توسعه روز افزون این صنعت شد.امروزه پیشرفته ترین ماشینهای بافندگی ساخته شده اند که قابلیت پیاده کردن پیچیده ترین نقشه های بافت پارچه را دارا هستند. 


فصل اول: 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی پنکه سقفی (زیر نظر شرکت پارس خزر ) 45 ص (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:43
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات45
حجم فایل38 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

موضوع

صفحه

1- چکیده موضوعات طرح

2- کلیات

1-2- تعریف چگونگی محصول ، ویژگیها و مشخصات فنی و ...

2-2- چگونگی بکارگیری بعنوان کالای سرمایه ای و رابطه ای یا مصرفی

2-3- ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروش

2-4- برآورد مشکلات فعلی در زمینه تولید فعلی کالا در داخل کشور و چگونگی رفع آنها

3- بررسی ها و برآوردهای فنی

1-3- بررسی تکنولوژی و روشهای مورد استفاده در تولید محصول و قطعات آن

2-3- تشریح مراحل فرآیند تولید منتخب ، ایستگاههای کاری و ...

3-3- کنترل کیفیت محصول

4-3- بررسی و تعیین ظرفیت ، برنامه تولید و ...

5-3- مواد اولیه مورد نیاز ، مشخصات ، منبع تامین و ...

6-3- دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز خط تولید

7-3- تجهیزات و تاسیسات عمومی و آزمایشگاهی

8-3- نیروی انسانی مورد نیاز

9-3- زیر بنای مورد نیاز سالن تولید ، انبارها ، آزمایشگاه و ...

10-3- انرژی مورد نیاز خط تولید ، مونتاژ و آزمایشگاه

4- مبانی ارزش اقلام ویژه

1-4- تدوین ، تشریح و تکمیل جداول هزینه های مواد و قطعات سفارشی

2-4- تدوین ، تشریح و تکمیل جداول ارزش دستگاهها و تجهیزات تولید آزمایشگاه ، تعمیرگاه و ....

 

پیوست ها :

پیوست شماره    1- سازندگان دستگاهها و تجهیزات

پیوست شماره    2- سازندگان قطعات سفارشی

پیوست شماره    3- تولید کنند گان مواد اولیه

 

1- چکیده موضوعات طرح :

عنوان کالا : پنکه (بادبزن) سقفی

تعریف کالا : وسیله ای است با دو یا چند پره که توسط انرژی الکتریکی به حرکت درآمده و بمنظور جابجا کردن هوا در منازل ، محل های کار و موارد مشابه استفاده میشود استانداردهای کلی ناظر به این محصولات استاندارد های شماره 1304 و 1305 می باشد ، ظرفیت تولید 000/ 50 در سال

فرآیند تولید : تولید محصول با مونتاژ قطعات خریداری شده . و قطعات سفارشی صورت خواهد گرفت که بطور خلاصه بصورت زیر میباشد :

      
  
 
   
  

بسته بندی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

قطعاتیکه از خارج از واحد کمک گرفته میشود :

قاب پائینی ، ورقه های لاینیشن ، تزریق آلومینیمی به روتور سیم پیچی استاتور ، پره ها ، شفت ، بوش و واشر ، شفت و برخی قطعات مکانیزم آویز .

 

 

تعداد شیف کار : یک

راندمان بهره گیری از دستگاهها : 75 %

درصد ارزش مواد و قطعات آماده خریداری شده از داخل کشور : 30 %

درصد هزینه های حق العملکاری و ارزش قطعات سفارشی از داخل کشور : 70 %

درصد مواد اولیه قطعات از خارج کشور :  0%

هزینه های حق العملکاری عملیات سفارشی : 764649 ریال

تعداد کارکنان تولیدی :   کارگر ماهر : 3

تکنسین : 1    کارگر ساده : 15

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی پرورش شتر مرغ (طرح های توجیهی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:43
جمشید راد
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات28
حجم فایل375 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح :

پرورش شتر مرغ

 

 

نام طرح :

پروژه کار آفرینی ، راه اندازی مجتمع پرورش شتر مرغ

تاریخ : 1/2/1388

نام سرمایه گذار اصلی : موسی صابری

محل طرح : شهرستان شاهرود

 

 

 

 

 

 

 

فهرست

عنوان

صفحه

مقدمه                                    

1

تاریخچه                                   

2

اقلیم                                         

3

تغذیه                                        

3

مشخصات ظاهری                         

4

خصوصیات رفتار های فردی شترمرغ 

5

محصولات شترمرغ                    

6

سیستم های مدیریتی                      

7

فضاهای مورد نیاز                          

9

حصار کشی                                 

10

بیماری ها                                    

11

شتر مرغ و جاذبه های توریستی       

13

بهره وری                                  

14

هزینه های ثابت                            

15

درآمد                                         

16

در آمد یکساله                               

16

هزینه های زمین                            

17

حقوق ودستمزد پرسنل                    

18

برآورد هزینه سوخت و انرژی               

18

محوطه سازی                                

18

مواد غذایی مورد نیاز                      

19

هزینه غذایی جوجه های 3 ماهه        

19

وسایل نقلیه مورد نیاز                     

19

مجموع هزینه های جاری سالانه طرح  

20

ساختمانهای مورد نیاز                         

20

هزینه تعمیر و نگهداری و استهلاک         

21

هزینه های ثابت و متغیر                   

21

تعیین نقطه سر به سر                      

21

منابع و مواخذ                                  

22

 

طرح توجیهی پرورش شتر مرغ در شهرستان شاهرود

 

مجری طرح                             موسی صابری

ظرفیت اسمی                            36 پرنده مولد

تعداد جوجه در هر سال              336  جوجه سه ماهه

سرمایه اولیه طرح                       820000000

سود سالیانه                              0000000(در سال اول)

 

 

 

 

 

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآفرینی - الكـــل صنعتـــی مهر مـــراغـــه 40 ص (جزوه)

دوشنبه 18 دی 1396
12:43
جمشید راد
دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات42
حجم فایل36 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

دیبـــاچه

قسمت اول : چگـونگـی تحقیـق و بررسـی در مـورد پـروژه

از آنجائیكه همكاریهای خوب و صمیمانه‌ای از طرف استاد گرامی صورت می‌گرفت اینجانب را برآن داشت تا هر چه درتوان دارم به كار ببرم و راه را برای حل مشكلات هموار نمایم و تمام تلاش خود را به كار ببرم تا این پروژه را آنچنان تهیه كنم كه برای افراد دیگر مثمرثمر و راهنمای مناسبی برای دانشجویان علاقه‌مند به این كار باشد .

در این تحقیق و پژوهش مسائلی چون و چگونگی ثبت شركت از شروع تا راه‌اندازی و بعد از آن مرحله سوددهی و سودآوری شركت مورد بررسی قرار گرفته است . پیش بینی مشكلاتی كه بعد از راه اندازی شركت ممكن است به وجود بیاید و راهكارهای مناسبی كه به این مشكل‌ها اتخاذ شده است میتواند مدیران را در امر تصمیم‌گیری مناسب و معقولانه راهنمایی نماید .

برای تهیه و تنطیم این پروژه به دلیل عدم دسترسی به یكسری از آمار و ارقام مناسب برخود واجب دانستم تا دانستنی‌های مورد نیاز را از طریق پژوهش‌های علمی و گفتگوهای تجربی از افراد كاردان و كارشناس جمع‌آوری كرده تا این تحقیق ناقابل را به صورت روشن كه حاوی مطالب آموزنده‌ای است تكمیل و به حضور استاد محترم تقدیم نمایم .

تكمیل این پروژه ماهها به طول انجامید و اینجانب برای تهیه این پروژه براساس برنامه خاص و مشخص توانستم تمام سرفصل‌هایی را كه توسط استاد بزرگوار درنظر گرفته شده بود و پیش بینی كرده در این پروژه مطالبی را در مورد آنها ارائه نموده و بگنجانم .

 

 

 

قسمت دوم : ارزش و اعتبــار طرح در جـامعه

از آنجائیكه هر طرح اقتصادی و یا هر كارخانه برای یك شهر و در نتیجه برای یك كشور و یك جامعه میتواند بهره‌وری و سودآوری مناسبی را داشته باشد طرح تولیدی الكل صنعتی نیز به نوبه خود علاوه برای صاحبان شركت سوددهی دارد مالیات‌هایی كه شركت پرداخت می كند و یا عوارضی كه برای شهرداری و آموزش و پرورش می پردازد .می تواند برای آبادانی شهر نیز مثمرثمر می باشد .

مسئله دیگر اشتغال زائی است كه می تواند حدود 40 الی 60 نفر را در خود جای دهد و اشتغال مناسبی را برای اهالی آن منطقه ایجاد نماید .

مورد دیگر خرید ابزارآلات و وسایل موردنیاز است كه از مغازه داران شهر صورت می‌گیرد و این مورد نیز می‌تواند به رونق اقتصادی آن شهر بیافزاید و بسیاری از كارهای دیگر كه می تواند در بهبود و آبادانی شهر نقش بسیار سازنده‌ای را ایفا كند و موجب شود شهری زیبا و دیدنی داشته باشیم كه آن نیز به نوبه خود می تواند نتایج بسیار خوبی به دنبال داشته باشد .

بطور كلی انگیزه اصلی از احداث كارخانه الكل صنعتی در حومه شهرستان مراغه (برای اولین بار در سطح استان)كه عبارتند از :

1-جلوگیری از رشد بیكاری در منطقه

2-استفاده بهینه از ملاس یا تفاله چغندرقند

3-بالا بردن سطح تولیدات صنعتی

4-بالا بردن وضع كیفی محصول و افزایش صادرات غیرنفتی و عدم وجود كارخانه مشابه در سطح استان .

با سپاس فراوان

رباب معتمد ـ معصومه تیموری

دانشجوی رشته حسابداری

سال تحصیلی 82-83

مـراحـل مقـدمـاتی طـرح

نام طـرح : تولیـــدی الكــل صنعتــی

مـوقعیـت طــرح

بنابه وجود نیاز این محصول در سطح استان و ارزش اقتصادی آن در سطح جامعه و جواب دادن منطقه از نظر خاك و آب و هوا و … و نیز نزدیك بودن به مواد اولیه این كارخانه كه از طریق كارخانجات قند میاندوآب ، پیرانشهر ، مهاباد ، اراك ، قزوین و استفاده بهینه از تفاله چغندرقند در این كارخانه می‌تواند از موقعیت مثبت و ثمربخش این طرح نام برده

 

نحـوه فعـالیت طــرح

جمع‌آوری اطلاعات ، تأیید مراحل اجرایی ، انتخاب افراد ، تملك ، خرید ماشین‌آلات و ساختمان و … كه در نموداری بنام گانت نمایش داده میشود .

 

توضیحـات جـانبی جـدول گـانت

1-جمع‌آوری اطلاعات : با توجه به گستردگی شركت و مهم بودن اطلاعات اولیه ، سعی شده است اطلاعات بطور دقیق و منظمی تهیه شود برای همین منظور با افراد كاردان و با تجربه در این رابطه مشورت و گفتگو شده است . طبق برآوردها ، زمان لازم برای جمع‌آوری اطلاعات حدود سه ماه به طول انجامید .

2-تعیین و انتخاب محل كارخانه : با توجه به اطلاعات موجود ، تعیین و انتخاب مكان كارخانه از حساسیت خاصی برخوردار است كه از نظر محیط زیست ، جنگل بانی و بازدهی آزمایشات آب و خاك و … جواب داده باشد تا بتوان زمین مورد نظر را خریداری كرد .

3-تأیید مراحل اجرایی طرح : با توجه به آگاهی خود نسبت به قوانین حاكم بر تأسیس شركت و مساعد دیدن شرایط لازم جهت تأسیس شركت به اداره ثبت شركتها رجوع كرده و شركت را به ثبت می رسانیم كه این مرحله مدت شش ماه بطول انجامیده است .

4-خرید زمین كارخانه : در این مورد به طوری كه قبلاً نیز اشاره شد پس از بررسی لازم و
جواب دهی از نظر آب و خاك و … و بلامانع بودن زمین موردنظر از سوی اداره محیط زیست و جنگل بانی و همچنین درجه سه بودن زمین موردنظر ، در مورد خرید زمین اقدام می‌شود كه این مرحله نیز مدت شش ماه بطول انجامیده است .

5- خرید ساختمان اداری : ساختمان اداری كارخانه با توجه به میزان بازدهی كارخانه و ارزش تولیدات و صادرات و فروش و همچنین پرسنل موجود و موردنیاز محل مناسب در سطح شهر خریداری میشود .

6-استخدام افراد اداری : استخدام افراد نیز یكی از مراحل مهمی است كه با گزینش صحیح ، افراد مجرب و با كارآیی بالا انتخاب می شوند با توجه به اینكه تعداد افراد مورد نیاز جهت كار اداری به جز مدیر عامل ، افراد دیگری بود انتخاب شدند .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به baharan است. || طراح قالب bestblog.ir