دانلود طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ (گزارش کارورزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:41
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارورزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات79
حجم فایل3.418 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

چکیده طرح......................................................................................................................................................... 4

فصل اول :     مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه.......................................................................................... 5

1-1- موارد مصرف پودرهای تخم مرغ........................................................................................................ 9

2-1- انواع پودر تخم مرغ.......................................................................................................................... 11

مزیت‌های استفاده از پودر كامل تخم‌مرغ مخصوص فرآورده‌های آردی..................................................... 14

3-1- نکاتی در مورد تخم مرغ................................................................................................................... 20

رنگ زرده به چه عواملی بستگی دارد؟........................................................................................................ 28

5-1- مقایسه تخم خوراکی پرندگان که در ساخت پودر کاربرد دارند........................................................ 33

6-1- درجه بندی تخم مرغهای مورد استفاده در پودر سازی....................................................................... 36

8-1- تاریخچه تولید پودر تخم مرغ............................................................................................................ 44

9-1- معرفی محصول................................................................................................................................. 45

10-1- کالاهای قابل جایگزینی با پودر تخم مرغ........................................................................................ 46

11-1- کشورهای عمده تولید کننده پودر تخم مرغ................................................................................... 46

12-1- قابلیت نگهداری............................................................................................................................. 47

13-1- کشورها و یا سازنده های عمده ماشین الات.................................................................................... 48

14-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در استان/شهرستان(در حال تولید)........................... 49

15-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در  استان/شهرستان(طرح های در دست اجراﺀ)....... 49

فصل دوم :    مروری بر خط تولید محصول....................................................................................................... 51

1-2- فریز ، یخچالی و خشك كردن (تولید پودر ).................................................................................... 54

2-2- روشهای خشک کردن و تهیه پودر تخم مرغ..................................................................................... 55

3-2- مروری کلی بر روش تولید................................................................................................................ 58

4-2- افزودنی های مجاز و مواد اولیه کمکی فرایند تولید.......................................................................... 63

فصل سوم : ارزیابی فنی (لیست تجهیزات و . . .)................................................................................................ 65

1-3- لیست تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز................................................................................... 66

2-3-      لیست تجهیزات اداری مورد نیاز................................................................................................... 67

3-3- نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه................................................................................................... 68

4-3- وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه..................................................................................... 69

5-3- مواد اولیه مور نیاز............................................................................................................................. 69

6-3- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی...................................................................................................... 70

فصل چهارم : ارزیابی مالی (برآوردهای مالی).................................................................................................. 71

1-4- برآورد هزینه تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز........................................................................ 72

2-4-      برآورد هزینه تجهیزات اداری مورد نیاز........................................................................................ 73

3-4- برآورد هزینه نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه............................................................................... 74

4-4- برآورد هزینه های وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه......................................................... 75

5-4- برآورد هزینه مواد اولیه مور نیاز......................................................................................................... 76

6-4- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی...................................................................................................... 77

7-4- برآورد هزینه برق و سوخت مصرفی.................................................................................................. 77

8-4- برآورد هزینه های تعمیرات و نگهداری............................................................................................. 78

9-4- برآورد سرمایه ثابت........................................................................................................................... 79

1-9-4- هزینه های سرمایه ای............................................................................................................... 79

2-9-4- هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 79

10-4- برآورد سرمایه در گردش............................................................................................................... 80

11-4- نحوه سرمایه گذاری....................................................................................................................... 80

12-4- برآورد هزینه استهلاک................................................................................................................... 81

13-4- برآورد هزینه های تولید سالیانه........................................................................................................ 82

14-4- قیمت تمام شده محصول................................................................................................................ 83

15-4- محاسبه فروش کل.......................................................................................................................... 83

16-4- محاسبه نقطه سربه سر...................................................................................................................... 84

17-4- محاسبه دوره بازگشت سرمایه......................................................................................................... 85

18-4- سود و زیان ویژه............................................................................................................................. 85

فصل پنجم : استانداردهای پودر تخم مرغ.......................................................................................................... 86

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران..................................................................................................... 88

پیشگفتار....................................................................................................................................................... 91

ویژگیهای پودر تخم مرغ.............................................................................................................................. 93

جدول شماره 2 ـ حد مجاز آلودگیهای میكروبی پودر تخم مرغ................................................................. 95

6 ـ بسته بندی و نشانه گذاری.................................................................................................................... 112

راهنمای ثبتی شرکت های ( سهامی خاص)..................................................................................................... 114

اساسنامه.......................................................................................................................................................... 127

فرمها و تقاضانامه های ثبت شرکت و . . ......................................................................................................... 147

 

 

 

 

 

چکیده طرح

 

نام شرکت:                       پودر تخم مرغ ایران 

موضوع طرح:   تاسیس کارخانه تولید پودر تخم مرغ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و ... تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را بر شمرد:

  1. نگهداری پودر تخم مرغ به مدت طولانی تر از نگهداری تخم مرغ تازه
  2. استفاده آسان تر در صنایع مختلف
  3. حجم کم آن نسبت به تخم مرغ تازه
  4. وجود سفیده و زرده هریک جداگانه و همین طوربه صورت ترکیبی
  5. جلوگیری از آلودگی های ثانویه
  6. کنترل آسان تر در صنایع مورد استفاده و ...

تخم مرغ ها از سرد خانه بیرون آورده شده وزن می شود. تخم مرغ ها ی کثیف قبل از شکسته شدن به ماشین شستشو فرستاده می شود. تخم مرغ های فاسد جدا سازی شده حذف می گردد. شکستن تخم مرغ ها می تواند به دو روش دستی یا ماشینی انجام گیرد. یک کارگر ماهر می تواند 500 تا 800 عدد تخم مرغ را در یک ساعت بشکند. در مواردی که تعداد تخم مرغ ها زیاد است از ماشین های تمام اتوماتیک استفاده می گردد. برای تولید پودر سفیده تخم مرغ جدا سازی دقیق سفیده از زرده اهمیت فراوانی دارد. حتی یک مقدار کم از زرده می تواند باعث شود که کیفیت نگهداری آلبومن در تخم مرغ پایین بیاید. ماشین های جدید قادرند این جدا سازی را با خطای کم انجام دهند که قابل قبول است. در تولید پودر تخم مرغ کامل و یا پودر زرده (به تنهایی) همه زردÙ‡ ها هموژنیزه می شوند. جهت جدا سازی پوسته داخلی و خارجی به صورت کامل عمل صاف کردن انجام می گیرد و سپس عمل پاستوریزاسیون در دمای 64 تا66 درجه سانتی گراد به مدت 2 تا 4 دقیقه صورت می پذیرد. این عمل جهت مقابله با باکتری های ایکولای و سالمونلا می باشد. پس از پاستوریزاسیون عمل خشک کردن با اسپری خشک کننده انجام می گیرد. میزان دمای هوای خشک 150 تا 200 درجه سانتی گراد است.

پودر نهایی 2 تا 4 درصد رطوبت دارد و وزن حجمی آن 0/3 تا 0/35 گرم بر سانتی متر است. پس از سرد کردن پودرها در جعبه های مناسب بسته بندی می شود.

شركت گل پودر تخم مرغ ایران  با بكارگیری پیشرفته‌ترین تكنولوژی تولید پودر تخم‌مرغ مطابق با استانداردهای جهانی انواع پودرهای تخم‌مرغ خالص و فرموله شده را جهت صنایع غذایی مختلف تولید خواهد نمود.

 

پودر تخم‌مرغ جانشینی مناسب و بهداشتی برای تخم‌مرغ در صنایع غذایی می‌باشد كه براحتی در فرمولاسیون محصول جایگزین شده و مشكلات مصرف تخم‌مرغ مانند حمل و نقل ، دفع ضایعات ، نگهداری و ... را حذف می‌كند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح مركز تخصصی تعمیرات و خدمات تلفن همراه (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:41
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات18
حجم فایل38 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب :

 

کلیات و معرفی طرح / اهداف اجرای طرح / شرح فرآیند

n     مجوزات قانونی مورد نیاز / ظرفیت / نظارت

             زمانبندی اجرای طرح

n     سرمایه گذاری

            سرمایه گذاری ثابت:

  1. 1.     جدول هزینه های مقدماتی و قبل از بهره برداری
  2. 2.     جدول تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  3. 3.     جدول تاسیسات مورد نیاز
  4. 4.     جدول سرمایه گذاری ثابت طرح

            سرمایه در گردش:

  1. 1.     جدول مواد اولیه و مقدار مورد نیاز طی یک دوره
  2. 2.     چارت سازمانی
  3. 3.     نیروی انسانی
  4. 4.     جدول نیروی انسانی و تخصص های مورد نیاز و حقوق و دستمزد
  5. 5.     جدول هزینه های جاری در یک دوره یک ساله
  6. 6.     جدول سرمایه در گردش

n     فروش و خدمات

  1. 1.     جدول فروش و خدمات طرح در طی (یک سال)

n     بررسی سود و زیان

  1. 1.     كل سرمایه مورد نیاز
  2. 2.     جدول سود و زیان طرح ( سالیانه)

n     بازاریابی

  1. 1.     مشتریان و بازار های هدف
  2. 2.     نحوه تبلیغات و بازاریابی
  3. 3.     رقبا

n     چشم انداز

کلیات و معرفی طرح :

طرح حاضر عبارت است از احداث یك واحد خدمات و تعمیر موبایل . محل اجرای طرح در یك باب مغازه تجاری به مساحت تقریبی 25 متر مربع در محدوده 4 راه آزادشهر در نظر گرفته شده . البته با ذکر این موضوع که مغازه باید ازچشم انداز و نمای خوبی برخوردار باشد.دیوارهای داخل ازجنس کنیتکس و یا طرح چوب میتواند باشد.کف هم از جنس سرامیک در نظر گرفته شده. ارزش تقریبی مغازه  ریال 8،000،000،000 تخمین زده شده كه ماهیانه 20،000،000 ریال بابت اجاره پرداخت میگردد. عملیات اجرایی طرح شامل خرید تجهیزات فنی و لوازم اداری ورفاهی است كه با احتساب هزینه های مقدماتی و سرمایه درگردش مجموع سرمایه گذاری مورد نیاز طرح بالغ بر  952،125،000 ریال سرمایه گذاری پیش بینی و برآورد شده است.

درآمد سالیانه طرح از محل خدمات تعمیر و نگهداری انواع موبایل و همچنین فروش لوازم جانبی بالغ بر 1،027،500،000 میلیون ریال پیش بینی شده است. با توجه به جداول سودو زیان و نرخ بازگشت سرمایه 16.6 درصدی و دوره بازگشت سرمایه 6 ساله طرح توجیه نسبتا خوبی برای اجرا دارد.

اهداف اجرای طرح :

n      ایجاد کسب و کار مناسب بر مبنای نیاز اجتماع که اصلی ترین هدف از اجرای این طرح میباشد.

n      هدف ازاجرای این طرح ایجادبستری مناسب برای جذب افرادمتخصص ودوره دیده درزمینه تعمیرات تلفن همراه میباشد.

n       با توجه به مشكلات فرهنگی ایجاد شده در زمینه سوء استفاده های افراد سودجو از مطالب محرمانه داخل موبایل ایجاد مكانی امن تا مردم جامعه فارغ از هر دغدغه ای بتوانند با اطمینان تلفن خود را جهت تعمیرات  بسپارند.

n      از آنجا كه تلفن همراه به یك وسیله ضروری جهت زندگی تبدیل شده بنابراین نیاز به ایجاد مراكزی جهت تعمیرات و خدمات  كاملا محسوس است .

n      ایجاد این مكان  به منظور تامین بخشی از نیاز جامعه می باشد .

شرح فرآیند:

n      جهت راه اندازی و احداث هر واحد تجاری نیاز به كسب مجوزهایی از سازمان ها یا مراكز وابسته میباشد.برای راه اندازی این حرفه ابتدا با مراجعه به اتحادیه تلفن همراه درخواست كسب مجوز میدهیم. اما جواز کسب با چه شرایطی صادر می‌شود و چه امتیازی دارد؟
برای گرفتن جواز کسب، داشتن محل کسب و سرمایه کافی است که به سرمایه زیادی هم نیاز ندارد، اما فرد متقاضی جواز باید در اتحادیه آزمون بدهد و هر خدمات را که قرار است ارائه دهد یک نمونه آن را در اتحادیه برای متخصصان مورد تایید انجام دهد .

n      برای جواز مغازه ، شناختن جنس کافی است و علاوه بر این 5 خبره صنف باید توانایی متقاضی جواز را تایید کنند.
علاوه برگرفتن جواز كسب مجوز شهرداری و اماکن نیز ضروری است.جهت تمامی تابلوهای تبلیغاتی که در خارج از ساختمان نصب میشوند نیاز به اخذ جواز از شهرداری دارند. قبل از اخذ مجوز باید مکان یابی صورت بذیرد.انتخاب مكان بسته به میزان سرمایه گذاری طرح و ظرفیت منطقه همچنین تخصص و تجربه فرد دارد. مسلم فردی كه در مناطق متوسط و پایین شهر اقدام به ایجاد چنین مركزی میكند نیاز به آشنایی با گوشیهای خیلی مدل بالا و تكنولوژی جدید را ندارد.

اما اگر محل طرح در مناطق بالای شهر باشد فرد حتما باید با تكنولوژی روز كار كند.پس از مكان یابی مدتی برای تغییر نمای محل و تجهیز محل كار صرف میشود .تجهیزات مورد نیاز بخشی رفاهی و بخشی كاربردی تخصصی میباشند. تجهیزات رفاهی كه شامل یخچال كولر بخاری آب سرد كن میباشد و در سرمایه گداری ثابت طرح منظور میشود. اما علاوه بر این تجهیزات ادوات و تجهیزات كاربردی دیگری نظیر كامپیوتر صندلی و...نیاز میباشد.و در نهایت مرحله آخر طرح كه راه اندازی میباشد صورت میپذیرد.

مراحل راه اندازی :

راه اندازی        جذب نیروی انسانی        تجهیز دفتر       مكان یابی       دریافت مجوز

 

مجوزات قانونی مورد نیاز :

* جواز / پروانه کسب از اتحادیه موبایل

جهت گرفتن مجوز مراحل زیر باید طی  و مدارک زیر اخذ شود.

n      گذراندن دوره آموزشی 4 روزه كه توسط مجمع (مافوق اتحادیه تلفن همراه) برگزار میشود و شركت در آزمون مجمع

n      بهداشت (آزمایش عتیاد)

انگشت نگاری (جهت نداشتن سابقه كیفری)

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) (تربیت بدنی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:41
جمشید راد
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات15
حجم فایل692 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

در اواخر قرن 18 لاووازیه که پدر علم تغذیه خوانده می شود. ترکیبات آلی به وسیله روشهای شیمیایی تجزیه کرد دی کربن، هیدروژن و ازت را شناسایی نمود. در آن زمان عقیده بر این بود که یک رژیم کافی برای دارای پروتئین ، کربو هیدرات و چربی باشد. البته آزمایشات بعدی نشان داد که در غذاها علاوه سه ماده فوق خاکستر و املاح ومواد ضروری ناشناخته نیز وجود دارد.

 


عناوین اسلایدها

 

تاریخچه

عصر طبیعی

عصر تجزیه شیمیایی

عصر بیولوژی(عصر زیست شناسی)

عصر سلولی یا مولکولی

علم تغذیه

غذا و اجزا تشکیل دهنده آن

ماده مغذی

به طور کلی  شش نوع ماده مغذی در ساختمان مواد غذایی شرکت دارند


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) (تربیت بدنی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:40
جمشید راد
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات40
حجم فایل3.94 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای






بخشی از متن :

 

کربو هیدرات ها از کربن هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند. 

این مواد در بدن انسان و حیوانات درعضلات و کبد ذخیره می شود.

درگیاهان بخشی ازاین مواد به مصرف ساختمان قسمت های نگهدارنده (قسمت فیبری وچوبی ) گیاه می رسد بخشی دیگر برای رشد گیاه صرف می شود و بقیه به صورت ذخیره غذایی مانند نشاسته یا قند در گیاه باقی می ماند.

 

 

عناوین اسلایدها


کربوهیدرات ها

طبقه بندی کربوهیدرات ها

قند های ساده

گلوکز یا قند خون

تصویر گلوکز یا قند خون

فروکتوز یا قند میوه

گالاکتوز یا قند مغز

دی ساکارید

ساکارز یا قند نیشکر                      

لاکتوز یا قند شیر

مالتوز یا قند سمنو                        

قندهای مرکب(پلی ساکاریدها)

نشاسته

گلیکوژن یا نشاسته حیوانی

فیبر غذایی

نقش کربوهیدرات ها در بدن

تامین انرژی

تامین قندخون

دفع مواد زاید

ذخیره انرژی

میزان نیاز روازنه

اختلال در تعادل کربوهیدرات ها

منابع غذایی


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) (تربیت بدنی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:40
جمشید راد
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات35
حجم فایل6.436 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت پروتئین ها  (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

بین میزان کربوهیدرات, پروتئین و چربی مصرفی در یک برنامه غذایی باید تعادل کامل برقرار باشد.

در اثر کم بودن کربوهیدرات یا چربی در برنامه غذایی , بدن مجبور است انرژی لازم را از پروتئین به دست آورد  در نتیجه به جای تامین بافت های بدن ،  پروتئین سوخته و به مصرف تامین انرژی می رسد که برای بدن مناسب نیست.


عناوین اسلایدها


پروتئین ها

اسید آمینه

کیفیت پروتئین ها

پروتئین های کامل (حیوانی)

پروتئین های ناکامل

اسید آمینه محدود کننده

ارزش تکمیلی پروتئین ها

نقش پروتئین در بدن

رشد و نگهداری بافت ها

تشکیل ترکیبات ضروری بدن

کمک به تعادل اسید و باز

حفظ تعادل آب بدن

محرک ساخته شدن پادتن

انتقال مواد مغذی

تولید گلوکز

اختلال در تعادل پروتئین ها

کواشیورکور

ماراسموس

ماراسمیک – کواشیورکور

منابع غذایی پروتئین ها

میزان نیاز روزانه به پروتئین ها

عواملی که در نیاز بدن به پروتئین دخالت دارند

ترکیب برنامه غذایی

شرایط فیزیولوژیک

سن

جنس

اندازه ی جثه بدن



پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی طرح کسب و کارشستشو و دانه بندی شن و ماسه (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:40
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات11
حجم فایل36 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

بسم الله الرحمن الرحیم

طرح کسب و کار: شستشو و دانه بندی شن و ماسه

استاد: جناب آقای مهندس بارانی

دانشجو: حامد صانعی

فهرست منابع و مآخذ

با تشکر و تقدیر از مدیر و معاون مالی شن شویی فرهان

استفاده از چکیده عمومی چند طرح توجیهی

بهره گیری از انتشارات مرکز تحقیقات: حسابداری مالی

کسب اطلاعات برای زیر ساختهای تاسیساتی نظیر

آب رسانی-برق رسانی-گازرسانی و ... از اداره گاز، برق، آب و فاضلاب-راه و ترابری و شهرداری شهرستان سرخس –بهره گیری مقدماتی از نحوه استفاده و برخورد با مصالح طبیعی از الفبای جان سی-روپکه ترجمه بزرگمهر ریاحی

فهرست

مقدمه

خلاصه و نتیجه کلی طرح

فصل اول: توجیه اقتصادی طرح

شناخت محصول

مشخصات اقتصادی و محل اجرای طرح

بررسی های فنی و اقتصادی

تجهیزات تولید

روشهای کنترل مواد تولید

فصل دوم: توجیه فنی طرح

مشخصات مواد اولیه از نظر نوع میزان مصرف سالیانه و قیمت

نیروی انسانی

بررسی فضا، مساحت و نوع ساختمان ها

بررسی ماشین آلات و ابزار و تجهیزات بخش تولیدی

بررسی امتیازات، استهلاکات، تاسیسات و خدمات

فصل سوم: توجیه مالی

محاسبه میزان کل سرمایه گذاری

برآورد هزینه های سرمایه گذاری، پیش بینی برنامه تولید

محاسبه نقطه سر به سر، قیمت فروش، قیمت تمام شده

نرخ بازگشت سرمایه، دوره بازگشت سرمایه

مقدمه

اساسی ترین مواد لازم در توسعه و پیشرفت هر کشور مصالح ساختمانی و پایه ای ترین آنکه دامنه کاربرد وسیعی در تمام ابعاد دارد شن و ماسه است. به همین منظور پر کاربردترین و بیشترین استفاده از شن و ماسه را که در بتن ساختمانی ایجاد می شود بحث خواهیم کرد (در مقدم)

انواع ماسه:

مصالح سنگی ریز دانه (جز در مورد بتن سبک) از ماسه طبیعی، ماسه شکسته، یا ترکیبی از این دو تشکیل می شود. مشخصات ASLM ماسه طبیعی را به صورت مصالح ریز دانه ای تعریف می کند که از فروپاشی طبیعی سنگ ها یا از خرد کردن ماسه سنگ ترد حاصل می شود. ماسه شکسته مصالح ریز دانه ای است که از خرد کردن و دانه بندی (سرند کردن) سنگ، شن، یا سرباره آهن گذاری بدست می آید.

ماسه باید شرایط آزمایشهای استاندارد را برای سلامت، ناخالصی های آلی و مواد آسیب زا که ممکن است با قلیاهای موجود در سیمان واکنش زیانباری داشته باشند، برآورده سازد. همچنین دانه بندی آن باید درون حدود مشخصی جای بگیرد. الکلهای استاندارد برای دانه بندی مصالح سنگی ریزدانه الکلهای به استانداردهای مختلف است.

مواد اضافی در ماسه

وجود مواد اضافی، همچون رس، لای، میکا و مواد آلی به کیفیت بتن آسیب می رساند از این رو ماسه ای را که حاوی بیش از 3 درصد رس بالای باشد نباید به کار برد.

مصالح سنگی درشت دانه 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح کسب و کار طراحی ابزار آلات مورد استفاده در صنعت 12 ص (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:40
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات11
حجم فایل20 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

چهار چوب طرح تجاری(كسب و كار)

مشخصات گروه:

نام گروه:گروه تحقیقاتی دارالفنون

نام مسئول گروه: مسعود لاكتراشی- محمد نامداریان

زمینه فعالیت گروه: طراحی ابزار آلات مورد استفاده در صنعت

تاریخ شروع فعالیت : 1/8/1386

تعداد همكاران:  2  نفر

نشانی : بجنورد – خیابان قیام-

كد پستی:

تلفن:

مشخصات اعضای گروه :

نام و نام خانوادگی

مدرك و رشته تحصیلی

محل تحصیل

زمینه تحصیل

نقش در گروه

زمینه تخصصی

مسعود لاكتراشی

كاردانی مكانیك خودرو

بجنورد

مكانیك

محقق و طراح

مكانیك خودرو

محمد نامداریان

"

"

"

"

مكانیك خودرو

 

 

 

 

 

 

نام و نام خانوادگی

مدرك

محل تحصیل

زمینه تخصصی

سمت

سوابق

قنبر نباتی

لیسانس مكانیك خودرو

شهید رجایی

صنایع خودرو

هنر آموز

استادی دانشگاه

علی عطایی

لیسانس مكانیك خودرو

شهید رجایی

صنایع خودرو

هنر آموز

"

محمود وطن دوست

لیسانس مكانیك سیالات

خواجه نصیر الدین

صنایع خودرو

هنر آموز

"

 

 

مشخصات همكاری و مشاوران

 

 

 

 

 

 

 

 

عنوان

نوع طرح پروژه

تاریخ شروع

تاریخ پایان

اعتبار طرح (میلیون ریال)

وضعت طرح

پیش بینی شده

هزینه شده

آچار سوپاپ جمع كن

صنعتی

1/8/1386

1/10/1386

150000000

200000

آماده برای تولید

آچار طبق كش

"

"

"

"

"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« توصیف ایده»

توصیف آیده: طراحی آچارهای ساده با كاربرد بیشتر و قیمت ارزانتر كه در كارگاه های كوچك تعمیر و سرویس خودرو مورد استفاده قرار می گیرد . به این گونه كه ابزارهای مورد استفاده در صنعت خودرو را كه شكل پیچیده دارند و به صورت چند منظوره از آنها استفاده می شود با طراحی ساده و دقیق به شكل یك منظوره تولید كنیم .

فرصت ایجاد شده برای سود و دلیل سود آوری طرح با توجه به نیاز بازار:

قیمت آچارهای چند منظوره و پیچیده بالا بوده و از طرفی ایمنی آنهادر هنگام استفاده پایین است و هنچنین به صورت كامل در كارگاه های كوچك تعمیر خودرو مورد استفاده قرار نمی گیرند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) (تربیت بدنی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:39
جمشید راد
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات22
حجم فایل6.469 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx





بخشی از متن :


چربی ها همانند کربوهیدرات ها از عناصر کربن ، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند، با این تفاوت که اکسیژن کمتری دارند .به همین دلیل انرژی بیشتری تولید می کنند.

هر گرم چربی حدود 9 کیلوکالری انرژی تولید می کند.

 


عناوین اسلایدها

 

مقدمه

چربی ها به 2 صورت در ترکیب موادغذایی وجود دارند

طبقه بندی چربی ها

چربی های سیر شده

چربی های سیر نشده

اسیدهای چرب از نظر تغذیه ای نیز به دو دسته اند

کلسترول

نقش کلسترول در بدن

نقش چربی ها در بدن

تامین انرژی

تامین اسید های چرب ضروری

خواص چربی ها

اختلال ناشی از مصرف نا متعادل چربی ها 

منابع غذایی




پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پیشینه ومبانی نظری پژوهش مهارتهای مقابله ای (روانشناسی و علوم تربیتی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:39
جمشید راد
دسته بندیروانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایلdocx
تعداد صفحات30
حجم فایل45 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پیشینه ومبانی نظری پژوهش مهارتهای مقابله ای

توضیحات: فصل دوم

 

همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی به شیوه APA  جهت استفاده فصل دو

توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو

 

منبع :                          دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

 

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

مهارت های مقابله ای، فنونی هستند که افراد در مواجهه با رویدادهای تنش زا به کار می گیرند. توانایی کنترل و تسلط بر موقعیت می تواند در افزایش توانمندی مهارت های مقابله ای موثر باشد و اثرات مخرب تنیدگی بر سلامت جسمانی و روانی جلوگیری کند. گاهی فرد می تواند افکاری را که درباره رویداد تنش زا دارد، تحت کنترل داشته باشد. که به آن کنترل شناختی گفته می شود. در مواردی کسب اطلاعات بیشتر درباره موقعیت تنش زا می تواند کمک کننده باشد. البته گذشته از این مهارت ها افراد می توانند در راستای پیشگیری از پیامدهای جسمانی و روانی تنیدگی، آموزش مهارت های مقابله ای را یاد بگیرند. آموزش مهارت های مقابله ای شامل آموزش مجموعه ای از روش های شناختی و رفتاری متعددی است که در جریان آن با هدف کمک به فرد آموزش داده می شوند تا بدین ترتیب فرد بتواند در بسیاری از موقعیت ها سازش لازم و سلامت روان را به دست آورد (دیماتئو 1991/ ترجمه موسوی).

- لازاروس  (2000) مهارت های مقابله ای را به شرح زیر خلاصه می کند:

1- کاهش آسیب ناشی از شرایط محیطی

2- تحمل کردن حوادث یا واقعیت های منفی و یا تطبیق دادن خود با آن

3- حفظ تصویر ذهنی مثبت

4- حفظ تعادل احساسی و عاطفی

5- حفظ روابط رضایت بخش با دیگران

پاسخ های مقابله ای می توانند سه  نتیجه به بار آورند:

1- حفظ شرایط احساسی حال حاضر

2- ادامه دادن فعالیت های روزمره که تحت تاثیر محرک تنش زا با وقفه روبرو شد است

3- احساس توانمندی روانی

- مقابله یا مدارای موثر برای رویارویی با علت محرک های تنش زا از چهار  جزء اولیه تشکیل می شود:

1-  راهبردهای موثر مقابله و مدارا

2-  پردازش اطلاعات

3-  اصلاح رفتار

4- رسیدن به راه حل های صلح آمیز و آرامش بخش (تسکین دهنده های فوری)

 

دیدگاههای نظری درباره  مهارتهای مقابله ای :

درباره مقابله دیدگاه های نظری متفاوتی مطرح شده است که می توان از آنها موارد زیر را مورد مطالعه قرار داد:

- دیدگاه فرایدنبرگ و لویئس (به نقل از لازاروس 1993):

فرایدنبرگ و لویئس با تعریف مقابله به عنوان مجموعه ای از اعمال شناختی و عاطفی که در پاسخ به مسایل ویژه ای به کار برده می شود سه سبک مقابله ای را مطرح کرده اند که (1984) بر اساس نظریه لازاروس عبارتند از:

- سبک های بارور      - مراجعه به دیگران   و – سبک های نابارور (ناکارآمد)

این 3 نوع سبک از هیجده (18) نوع راهبرد تشکیل شده اند.

الف: سبک بارور: اجزا سبک بارور هشت راهبرد مقابله ای است.

1- حمایت اجتماعی: گرایش در میان گذاشتن مشکل با دیگران و جلب حمایت آنان به عنوان یکی از راههای کنترل کردن می باشد.

2- تمرکز بر حل مشکل: یک راهبرد مساله مدار می باشد که طی آن به طور منظم به بررسی مساله پرداخته می شود و با در نظر گرفتن دیدگاه های گوناگون با مشکل برخورد می شود.

3- سخت کوشی و موفقیت: این راهبرد توصیف کننده تعهد، بلند پروازی و تلاش زیاد می باشد.

4- تفریحات فیزیکی: منظور انجام فعالیت های ورزشی و داشتن آمادگی جسمانی برای برخورد مناسب با مشکل می باشد.

5- راههای آرام بخش: این راهبرد بیشتر به جهت آرام ساختن و (Relaxeition) است تا پرداختن به فعالیت های تفریحی و بدنی

6- حفظ تعادل خاطر: این راهبرد بیانگر ایجاد یا حفظ آرامش اطمینان به خود توانایی فرد برای مقابله با مشکل

7- تقویت رابطه با دوستان: حاکی از یک ارتباط صمیمی خاص می باشد.

8- تمرکز بر جنبه های مثبت (مثبت اندیشی): یعنی داشتن نگاهی مثبت و توجه به ویژگی های مثبت یک رویداد. (تا تمرکز بر بد اندیشی و ایجاد انرژی منفی)

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود طرح تولیدی لبنیات (سایر گروه ها)

دوشنبه 18 دی 1396
12:39
جمشید راد
دسته بندیسایر گروه ها
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات34
حجم فایل47 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 مواد دیگر مانند چربی ها و پروتئین ها در روی نقطه انجماد شیر تأثیر چندانی ندارند . نقطه انجماد شیر مانند فشار اسمزی مقدار ثابتی است كه از این خاصیت علاوه بر كشف مواد افزونی به كشف تقلبات مانند اضافه كردن آب به شیر كمك می نماید . افزایش اسیدیته نقطه انجماد را پایین تر می آورد . در كارخانه شیر تهران  هم اكنون از این دستگاه استفاده می شود .

 

اهمیت و ضرورت استفاده از مواد لبنی پاستوریزه :

 

     شیر 30 درصد كل پروتئین – 75 درصد كلسیم – 20 درصد كالری و كمتر از 30 درصد چربی مورد نیاز بدن انسان را تأمین می كند . به لحاظ اقتصادی نیز شیر و فرآورده های آن از جمله ارزان ترین منابع تأمین پروتئین جامعه است . امروزه استفاده از شیر پاستوریزه و هموژنیزه مورد سفارش و تأكید محافل بهداشتی در جهان قرار دارد و بسیاری از این مراكز از جمله سازمان بهداشت جهانی اساسا استفاده از شیر غیر پاستوریزه و هموژنیزه را در الگوی تغذیه مردم كشورها به ویژه كودكان مرود می دانند 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به baharan است. || طراح قالب bestblog.ir