پروژه پرورش گلهای زینتی 46 ص (جزوه)

دوشنبه 18 دی 1396
12:31
جمشید راد
دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات46
حجم فایل2.508 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

« فهرست مطالب »

عنوان                                                                      صفحه

تاریخچه و سبکهای گوناگون هنر باغ سازی در جهان                                                                 1

 

فصل اول – توسعه باغ سازی کهن                                                                          2                   

 

بخش اول – بابل                                                                                                          3

 

فصل دوم – توسعه باغ سازی در قرون وسطی                                                               3      

 

بخش اول – ایتالیا                                                                                                          4

 

بخش دوم – فرانسه                                                                                                      5

 

بخش سوم – انگلستان                                                                                                   5

 

بخش چهارم – خاور دور                                                                                                 5

 

تاریخچه و سبک پردیس سازی در ایران                                                                          6   

 

فصل اول – تحول تاریخی باغ در ایران                                                                                8

 

بخش اول – باغ های تیموری                                                                                            8

 

بخش دوم – باغ های صفوی یا شاه  عباسی                                                                          9

 

بخش سوم – باغ های قاجاری                                                                                         10

 

بخش چهارم – باغ های شیراز                                                                                        10

 

باغ تخت – باغ ارم                                                                                                       10

 

بخش پنجم - باغ های تبریز                                                                                             10

 

 

    عنوان                                                                                                      صفحه

تحقیقات پروژه                                                                                                               12

 

بخش اول:مصاحبه با کارشناس گلخانه                                                                                 13

 

نتایج تحقیقات                                                                                                                 15

 

تراکت تبلیغاتی                                                                                                                 19

 

آلبوم عکس                                                                                                                    20

 

مشخصات مالی طرح                                                                                                        31

 

پلانها                                                                                                                            43 

 

منابع و مأخذ                                                                                                                  44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی پرورش ماهی کپور (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:31
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات29
حجم فایل27 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پیش گفتار:

استفاده مطلوب از منابع آبی، مسئله ای است که نباید از سوی کارشناسان امور نادیده گرفته شود، زیرا وضعیت اقلیمی کشورمان اقتضا می کند که حداکثر بهره برداری از منابع آبی صورت می گیرد. برای استفاده حداکثر از این منابع در مرحله اول باید از به هدر رفتن آب جلوگیری کنیم در ایران باستان روشهائی را مورد استفاده قرار می دادند که هم اکگنون نیز در اکثر مناطق کشور مرسوم است. از جمله این روشها احداث مخازن ذخیره آب است که پس از انباشتن آب در آن، در مواقع لزوم جهت امور کشاورزی و دامداری و غیره به مصرف میرسد. با توجه به وجود مخازن ذخیره آب که از قبل موجود بوده و همچنین احداث شبکه های آبیاری می توانیم از این منابع آبی جهت پرورش ماهی استفاده نمائیم. البته تجربیات در این مورد اندک است و لازم است متخصصین فن با مشاوره و همکاری، شرایط مساعد جهت انجام این کار را فراهم آورند.

امروزه با توجه به نقش و اهمیت آبزیان در تأمین پروتئین انسان، پرورش انواع آبزیان در سطح وسیعی مورد عنایت و توجه قرار گرفته است. بطوریکه هم اکنون سرمایه گذاری قابل توجهی را به سوی خود جلب کرده و افراد زیادی به این فن روی آورده اندآبیاری jlj  Hfdhvd . از طرفی محدودیت صید از دریاها و آبهای آزاد  و همچنین افزایش تقاضای بازار، خود عاملی جهت استفاده از آبهای داخلی در پرورش آبزیان می باشد.

در کشور ما علیرغم وجود استعداد های بالقوه فراوانی که در مناطق ساحلی فراهم است، امکانات و استعداد های قابل توجهی نیز در اراضی و آبهای داخلی وجود دارد که می تواند در پرورش آبزیان و تولید مقدار قابل توجهی پروتئین سفید مورد استفاده قرار گیرد. از جمله این امکانات قنوات، چشمه ها و چاههای کشاورزی هستند که یا در مظهر اغلب آنها استخر های کوچک و بزرگ ذخیره آب موجود بوده و یا امکان احداث چنین استخرهائی در مجاورت آنها وجود دارد. با توجه به شرایط و موقعیت خاصی که این استخر ها از آن برخوردار هستند می توان به پرورش ماهی در آنها اقدام نمود. بعضی از این استخر ها با توجه به شرایط محیطی و موقعیت جغرافیائی جهت پرورش کپور ماهیان و بعضی از آنها جهت پرورش ماهیان سرد آبی (قزل آلا)، میتوانند مورد استفاده قرار گیرند. در این جزوه آموزشی صرفاً مسائل مربوط به پرورش کپور ماهیان در استخر های ذخیره آب کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و امید است مورد استفاده عموم عالاقمندان بویژه روستائیان و کشاورزان عزیز قرار گیرد و در آشنائی هر چه بیشتر آنها با شیلات. علی الخصوص حرفه پرورش ماهی موثر واقع شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول

کلیاتی راجع به پرورش کپور ماهیان

1ـ معرفی کپور ماهیان پرورشی:

کپور ماهیان از گروه ماهیان گرمایی هستند، رشد، نمو و تولید مثل آنها در آبهای گرم با دمای بهینه 20 تا 30 درجه سانتیگراد صورت میگیرد. عمده ترین کپور ماهیان پرورشی عبارتند از:

1ـ کپور معمولی                              2ـ کپور علفخوار یا آمور

3ـ کپور نقره ای یا فیتوفاگ                 4ـ کپور سر گنده یا بیگ هد

بطور کلی پرورش کپور ماهیان بصورت توأم و در استخر های خاکی صورت می گیرد. هر یک از گونه های مذکور عادت غذایی خاصی دارند و پرورش توأم آنها باعث می شود تا از کلیه سطوح غذاهای موجود در استخر استفاده گردد. در این استخرها هم از طریق کوددهی منظم (جهت تولید غذاهای طبیعی) و هم از طریق دادن غذاهای دستی کلیه احتیاجات غذایی ماهیها تأمین می گردد.

در اینجا بطور جداگانه به تسریح خصوصیات هر یک از گونه های کپور ماهیان پرورشی میپردازیم.

الف ـ کپور معمولی:

از ماهیانی است که بعلت داشتن گوشت وقیمت مناسب در سراسر دنیا پرورش داده می شود.

نژاد پرورشی این ماهی دارای بدنی پهن تر و گوشتی تر از نوع وحشی است. رنگ آن در دو طرف زرد طلائی و در پشت تیره است. هر یک از فلس ها در انتها دارای یک خال سایه رنگ می باشد. باله ها تیره هستند ولی باله دمی گاهی نارنجی یا قرمز رنگ است. از علائم مشخصه این ماهی داشتن بدنی پهن و یک باله پشتی ممند می باشد.

دستگاه گوارش آن نسبتاً ساده و فاقد معده مشخص است. این ماهی همه چیز خوار است و عمدتاً از جانوران کف زی، گیاهان، مواد غذایی پوسیده بستر و داخل گل تغذیه می کند. در آب و هوای گرم و معتدل، نرها در 2ـ1 سالگی و ماده ها در 3ـ2 سالگی بالغ میشوند مناسب ترین دما برای تخم ریزی 20ـ18 درجه سانتیگراد و مناسب ترین دما جهت رشد و نمو آن 25 درجه سانتیگراد است. یک ماهی کپور 4کیلوگرمی 450ـ300  هزار عدد تخم می گذارد.

متخصصین ژنتیک، توانسته اند از ماهی کپور معمولی چند نژاد کم فلس به نام های کپور آئینه ای، کپور خطی و کپور چرمی یا لخت پرورش دهند. این ماهی در شرایط پرورشی بخوبی از انواع غذاهای دستی استفاده می کند.

ب ـ کپور علفخوار یا آمور:

این ماهی عمدتاً از گیاهان عالی و جلبکهای ریسه ای تغذیه می کند. تغذیه فعال این ماهی از گیاهان زمانی شروع می شود که طول ماهی به 3 سانتیمتر و بیشتر رسیده باشد. میزان غذای مصرفی این ماهی در هر شبانه روز حدود 40% وزن بدن و ضریب تبدیل غذا به گوشت حدود 1: 30ـ25 می باشد. مرز شروع و قطع تغذیه این ماهی بین 12ـ10 درجه سانتیگراد میرسد تغذیه ماهی آمور شروع شده و در فصل پائیز زمانی که درجه حرارت به همین حد میرسد، قطع می گردد. این ماهی از گوشت مرغوب و با ارزشی برخوردار است و به طول و وزن قابل توجهی می رسد، بطوریکه طول آن ممکن است تا 5/1 متر و وزن آن تا 50 کیلوگرم برسد. ماهی آمور دارای بدنی کشیده، سرپهن، پوزه گرد و فلسهای درشت می باشد. این ماهی بر خلاف کپور معمولی دارای یک باله پشتی کوتاه است. در سن 5ـ3 سالگی بالغ می شود، یک ماهی آمور 7 کیلوگرمی حدود 800 هزار عدد تخم تولید می کند. این ماهی نقش مفیدی در کنترل گیاهان هرز کف و دیواره های استخر دارد.

ج ـ کپور نقره ای یا فیتوفاگ:

فلسهای این ماهی ریز و نقره ای و بدن فشرده است. روی شکم از زیر گلو تا مخرج لبه ای تیز وجود دارد. زائده های کمان برانشی آن بلند است که از دو طرف بهم متصل شده و در نهایت توده ای اسفنج مانند به وجود می آورند که کار فیلتر کردن آب و گرفتن پلانکتونهای غذائی را انجام میدهند. این ماهی در مراحل اولیه رشد از انواع فیتوپلانکتونها و زئوپلانکتونها و در مراحل اصلی رشد عمدتً از فیتوپلانکتونها تغذیه می کند. گرچه در مورد میزان مصرف غذای آنها ارقام کاملاً صحیحی در دست نیست ولی به نظر میرسد که این ماهی روزانه به مقدار 17%  وزن بدن خود احتیاج به غذا داشته باشد. درجه حرارت شروع و قطع تغذیه شبیه کپور علفخوار است. پرورش این ماهی در استخر های خاکی مبتنی بر کوددهی استخرهاستو در شرایط آب و هوائی معتدل و گرم، در سن 4ـ3 سالگی بالغ می شود. تعداد تخم های یک ماهی فیتوفاگ 7 کیلوگرمی حدود 500 هزار عدد است. در بازارهای ماهی فروشی به این ماهی به غلط آزاد پرورشی گفته می شود.

د ـ کپور سرگنده یا بیگ هد:

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

بررسی فنی واقتصادی طرح ایجاد کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:31
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات57
حجم فایل111 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

صفحه

 

1) هدف                                                                                                 

2) بیان موضوع

3) اهمیت موضوع

4) تشریح محصولات

          1-4) آب پنیر

          2-4) پودر آب پنیر

          3-4) پودر شیر خشك صنعتی

5) محل اجرای طرح

6) زمین و محوطه سازی

7) فرایند تولید

          1-7) پودر شیر خشك كامل

          2-7) پودر شیر خشك كم چرب (اسکیم)

          3-7) پودر آب پنیر                                                                        

8)ماشین آلات و تجهیزات                                                                          

9) تأسیسات و وسایل تأسیساتی

10) وسایط نقلیه و تجهیزات

11) وسایل اداری و تجهیزات آزمایشگاهی

12) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

13) هزینه‌های پیش‌بینی نشده

14) جدول سرمایه‌گذاری ثابت طرح

15) سرمایه در گردش ناخالص

16) برنامه اجرای پروژه

17) بررسی اقتصادی و بازاریابی

           1-17) مطالعه بازار

          2-17) رقبا:

            3-17) پیش بینی ظرفیت تولیدی

           4-17) قیمت

           5-17) نتیجه‌گیری بحث اقتصادی و بازاریابی

18) محاسبه صرفه جویی ارزی

19) نحوه تامین مالی

20) مواد اولیه و مواد بسته بندی

21) نیروی انسانی مورد نیاز

21) دستمزد مستقیم و غیر مستقیم تولیدی

22) تعمیرات و نگهداری

23) هزینه انرژی

24) هزینه استهلاك دارایی‌های ثابت

25) هزینه‌های سربار

26) هزینه‌های تولید

27) هزینه‌های اداری و توزیع فروش

28) هزینه‌های غیر عملیاتی

29) مبانی برآورد فروش

30) قیمت تمام شده و سود

31) جدول پیش بینی گردش وجوه نقد و ترازنامه

32) تجزیه و تحلیل نسبتهای مالی

33) روش های ارزیابی

34) خلاصه طرح

 

3

3

4

5

5

7

 

10

12

13

16

16

17

17

18

19

21

21

22

22

22

22

23

25

25

27

29

30

31

32

33

 

34

35

36

37

37

38

 

39

40

40

41

41

42

42

45

50

52

 

 

 

 

1) هدف: 

هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشك صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت كاری برای رفع نیازهای كمكی كارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مركزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مركزی، قزوین) است.

 

 

2) بیان موضوع:

 در مورد سرانجام احداث این كارخانه چند مطلب باید به طور كامل مورد بررسی قرار گیرد یكی داده های لازم برای انجام كار است كه این داده ها از بزرگترین آنها مثل سرمایه گذاری ثابت تا كوچكترین آنها مثل نیروی انسانی و مواد اولیه قابل شناسایی است كه اگر به طور كامل برآورده شود یك قسمت كار به درستی طی شده و نمی‌تواند تهدیدی برای حركت باشد. در مورد دادها این توضیح لازم است كه مواد اولیه مهم‌ترین داده ها در این كارخانه است كه با توجه به وجود مراكز لبنی برای تهیه آب پنیر در ظرفیت پیش‌بینی شده و دامداری‌های فراوان برای تهیه شیر، این مورد با مشكلی مواجه نمی‌شود. 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

ایجادیک واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت 300 راس از نزاد آمیخته (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:31
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات27
حجم فایل37 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه

بی گمان از قرون گذشته تا آیندگان.نوع بشر در اولین اقدامات خود رفع گرسنگی را ملاک قرار داده و خواهد داد.غذا بویزه نوع حیوانی  آننقش سرنوشت  سازی در استقالال و سلامت و پویندگی و سازندگی ملل و اقوام داشته و خواهد داشت.هرفرد و اجتماعی که ازحیث مواد غذایی فقیر می باشند اقتدار در تفکر.سیاست و اقتصاد خودرا کم کم به ورطه فنا خواهد سپردوسلطه پذیر مقتدران و ثروتمندان خواهد شد.چرا که بدون امکانات و تجهیزات مورد نیازجوامع امروزی می توان گذران عمر نموداما  بدون آذوقه و توشه هرگز .تولید و تامین مواد غذایی از انجا که از ضروریات اساسی و اولیه زندگی انسانها محسوب شده و هرگونه اهمال و سهل انگاری و غفلت در این امربا بازتابهای غیرقابل جبرانی همراه خواهد بودلذا بر ماست که امروزاین نیاز حیاتی و سرنوشت ساز ملت رابیش از پیش باور کنیم و خدایی ناکرده با کوتاهی و ضعف موجبات تباهی و انقراض و شکست آیندگان رافراهم نیاوریم که نیاز امروز را باید پاسخگو بود چرا که فردانیازی دیگر به آن افزوده خواهد شد.ارج نهادن به تلاش هموطنانی است که سوای جوانب اشتغال و سودآوری همت خویش را در زمینه تولید جزم نموده و با قبول زحمات طاقت فرسا گامی در راه توسعه و قطع وابستگی بر میدارند.

 

واینک هموطنان دیگر با میل شخصی و با نیات خیر خواهانه قدم در راه تولید نهاده و با مشارکت در عرصه پرورش دامگوشتی خواهان خدمت به جامعه نیازمند کنونی است.جامعه ای که به پروتئین به عنوان یک ضرورت حتمی در رشد حجسمی و شکوفایی خلاقیتهای ذهنی کودکان خود و به عنوان یک ماده مغذی در حفظ و نگهداری سلامت سایر افراد خود می نگرند.

مهم به بار نیاید مگر آنکه پایه های رفاه و آسایش را در خودکفایی و استقلال جستجو کنیم و به یقین باید اظهار داشت که ریشه های استقلال در فعالیت های دامپروری و کشاورزی است هر چه ین دو بخش پویا تر باشند صنایع وابسته فعال تر وهرچه صنعت در این دوخادم تر باشد شکوفایی ثمره خودکفایی خوش منظرتر خواهد بود

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

كلیات

1) هدف ایجادیک واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت 300 راس از نزاد آمیخته در روستای ابراهیم آبادآبیک میباشد.

برای اجرای طرح نیاز به ساختمانها و تاسیسات پرواربندی گوساله با مشخصاتی که ذکر خواهدشد می باشد.این واحد تحت شرایط متعارف س از تکمیل و بهره برداری قادر خواهد بود در سال اول116تن گوشت و585تن کود(با در نظر گرفتن تلفات)تولید نماید.

2) مجری طرح سید رحمت اله اسدی می باشد که در امر پرورش و پروار گوساله ها با(همکاری مسئول فنی طرح)اطلاعات و تجاربی که از آنان سراغ می رود قادر خواهند بود به خوبی دامداری خود را سرپرستی و اعمال مدیریت نمایند.

3) محل و موقعیت و محل اجرای طرح کیلومتر 17 جاده طالقان از سه راه قشلاق بخش آبیک می باشد. امکانات منطقه از لحاظ آب جهت شرب دامها با توجه به آب طالقان رود و مجوز اداره کل آب منطقه اردبیل دال بر استفاده از آب تحت ارضی پس از اخذ مجوز قانونی مناسب بوده و علاوه بر آن نیروی امسانی لازم در دسترس و بازار مصرف و فروش تولیدات نیز با نزدیکی به شهر آبیک کشتارگاه زیاران و قزوین و کرج و تهران فراهم است

4) شرایط اقلیمی روستای ابراهیم آباد برای کشاورزی و علوفه داری مناسب بوده و هست. اما از آنجا که مجری قراردادکشت و علوفه خود را از زارعین طرف قرداد خریداری می نماید مشکل خاصی در تهیه مایحتاج غذایی وجود ندارد.

تدارک دیگر اقلام خوراک دام نیز به علت نزدیکی به قزوین و سه راه کرج وتهران بودن محل اجرای طرح کاری است عملی و مقدور و میسر.

5) میزان سرمایه گذاری براساس محاسبات انجام شده برای ایجاد ساختمانها پرواربندی گوساله و اماکن وابسته به آن و تاسیسات آبرسانی و برق و خرید گوساله و همه همه نیاز به حدود3829068 هزار ریال سرمایه گذاری می باشد

6) ساختمان و تاسیسات به منظور پروار گوساله ها از جایگاه باز(openshad)که عبارت از یک ساختمان بسیار ساده بوده و از سه طرف بوسیله دیوار مسدود واز یک طرف باز می باشد استفاده می گردد این بنا پشت به بادورود آفتاب  بوده و کاملا از رطوبت احتمالی در امان می باشد. در جلوی این جایگاه بهاربند قرارداشته که این محوطه بوسیله دیوار و یا نرده کشی محصور می گردد.در این قسمت آبخور و آبشخور لازم مورد نیاز متناسب با تعداد دام بنا خواهد شد.انبارها و سیلو و دفتر مدیریت و محل عملیات دامپزشکی نیز با ظرافت در گوشه ای از زمین احداث خواهد شد تا زیبایی مکان نیز محوظ بماند.

 

 

 

 

خلاصه طرح

نام طرح:پرواربندی گوساله

ظرفیت:300راسی

محل روستای ابراهیم آباد-بخش آبیک

مجری:آقای سید رحمت اله اسدی

مساحت زمین:برای ساختمان و تاسیسات50000متر مربع یا5/0 هکتار

مساحت کل زمین:5هکتار(قراردادکشت)+50000مترمربع(5/0هکتار)

میزان سرمایه مورد نیاز:3829068 هزار ریال

سهم متقاضی:1148720 هزار ریال     30درصد کل هزینه

سهم بانک:2680347 هزار ریال       70درصد کل هزینه

درآمد سالیانه:3712600 هزار ریال

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

اهمیت آموزش و پژوهش کارآفرینی درعلوم‌انسانی (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:31
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات21
حجم فایل243 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

آموزش و پژوهش کارآفرینی، راهکاری

برای ارتقاء رشته‌های علوم انسانی

 

 

چكیده

پژوهش حاضر رویكردی به اهمیت آموزش و پژوهش کارآفرینی درعلوم‌انسانی است. هدف اصلی مقاله، بررسی میزان تأثیری‌است که ارائه آموزش کارآفرینی و پژوهش در زمینه کارآفرینی در رشته‌‌های علوم انسانی خواهد داشت. روش تحقیق‌به‌كاررفته‌در‌این‌پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی‌است وابزارپژوهش نیز پرسشنامه‌ای محقق ساخته باروایی‌تأیید شده و پایایی (89/0) می‌باشد. جامعه آماری این تحقیق عبارت است از خبرگان آموزش كارآفرینی در دانشگاه تهران، وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری، وزارتخانه آموزش و پرورش و مؤسسات کارآفرینی خصوصی که از میان جامعه آماری هدف، تعداد 40 نفر از صاحب نظران آموزش كارآفرینی به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند.باتحلیل نظرات خبرگان آموزش كارآفرینی با استفاده از مدل آماری (خی دو) و آزمون (فریدمن) نشان داده شده است كه می‌توان با آموزش و پژوهش كارآفرینی، جایگاه رشته‌های علوم انسانی را با توجه به چند شاخص، از جمله تقویت روحیه رسیدن به كسب و كار یا احراز شغل، رشد استقلال طلبی، انگیزه پیشرفت و رقابت اقتصادی، خلاقیت بالاتر و ریسك‌پذیری ارتقاداد. همینطور در طی این تحقیق این نتیجه به دست آمده‌است که ارائه آموزش و انجام پژوهش در زمینه کارآفرینی در رشته‌های علوم انسانی بیشترین تاثیر را در رشد استقلال طلبی دانشجویان دارد، سپس در رشد خلاقیت تأثیرگذار می‌باشد و در نهایت به ترتیب، در تقویت روحیه رسیدن به كسب و كار یا احراز شغل و انگیزه پیشرفت و رقابت اقتصادی تأثیر‌گذار می‌باشد.

كلید‌واژه‌ها:‌علوم‌انسانی،کارآفرینی،كسب‌وكار،استقلال‌طلبی،‌ رشدخلاقیت، انگیزه پیشرفت و رقابت اقتصادی 


مقدمه و بیان مسأله

علوم‌انسانی‌امروزه‌دورانی‌پرتلاش‌و‌پر‌تکاپورامی‌گذاراند‌؛ دانشمندان علوم سیاست درک ما را از فرایند همکاری و رقابت میان ملل ژرفتر می‌کنند، مردم شناسان برای درک بهتر فرهنگ‌های خودی و بیگانه، ابزارهای تازه‌ای فراهم می‌آورند، مورخان، نور تجربی و تبیینی تازه‌ای برگذشته می‌افکنند و بر همین شیوه، دیگر علوم انسانی رو به رشد می‌رود (لیتل،1995؛ ترجمه سروش، 1381). با این همه، چیزی که به چشم ناظران و شاید مشتغلان به این علوم می‌رسد این است که علوم انسانی دچار نوعی کندی در رسیدن به اهداف خویش است. با اینکه علوم انسانی از الگو‌های تبیینی و نظام‌های مفهومی مختلفی بهره می‌جوید و از اهداف تحقیقی متفاوتی برخورداراست،در مواردی چون فرصت شغلی، استقلال‌طلبی، انگیزه پیشرفت، خلاقیت و نوآوری و رقابت پذیری مشترک‌است و چنین به نظر می‌رسد که سرعت رشد و توسعه‌ای همگام با علوم دیگر در این زمینه‌ها نداشته‌است (آراسته، 1382). پرورش و آموزش مردان بزرگسال و زنان بزرگسالی كه دارای آموزشهای مناسب و مورد نیاز جامعه باشند، در رأس برنامه‌های آموزش هر دانشگاه، دانشكده و رشته‌ای می‌باشد؛اما آنچه‌در كشورهای جهان سوم و ایران مورد توجه نبوده است، دقت در محتوی آموزشی و مسائل و مشکلات مبتلا به افراد در جامعه و انتقال آنها به برنامه‌های آموزشی دانشگاه‌ها می‌باشد. نقش هویت شغلی در انسانها یكی از مباحثی است كه می‌تواند در مجموعه برنامه آموزش در هر رشته‌ای بگنجد و امروزه ‌این مسأله با رشد جمعیت‌ها و کمبود مشاغل، اهمیت زیادی پیدا كرده است. همینطور که، نقش كارآفرینی و خود اشتغالی در كشورهای دنیا در برنامه‌های آموزشی رشته‌های گوناگون مورد توجه زیادی قرارگرفته است 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی احداث سالن ورزشی (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:31
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات37
حجم فایل87 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست

 

 

خلاصه طرح   ..................................................................................................  7

مقدمه  .............................................................................................................  8

مشخصات مالک طرح کسب و کار

- الف ) شخص حقیقی   ...............................................................................  10

مشخصات مکانی 

- ابعاد مکان  .................................................................................................  10

- فضای مستقیم  ..........................................................................................  10 

- فضای غیر مستقیم و جانبی  ....................................................................  10

- معیار های انتخاب مکان  .......................................................................... 10

ماموریت و آینده نگری 

- دور نمای کسب و کار  ................................................. ............................  11

- تولید یا خدمات کار  ................................................. ..............................  11

- نیاز سنجی از دیدگاه مشتری  ................................................................  11

فرآیند مدیریت تولید

- نوع تولید ات کسب و کار  ....................................................................  12

- ارزش  برای مشتریان  .................................................................................  12

- ویژگی خاص خدمت  ...................................................................................  12

- جمعیت شناسی مشتریان  ..........................................................................  12

شناسایی رقبا

- مسائل قانونی و حقوقی و موانع کسب و کار  ..............................................  12

- تاریخچه گذشته , اوضاع  زمان حال , پیش بینی زمان آینده  ...................  13

- تیم مدیریت  ..................................................................................................  14

توصیف کسب و کار

- زمان شروع طرح و بهره برداری کسب و کار  ..............................................  15

- فرصتهای رشد و تهدیدات محیطی کسب و کار  .........................................  15

- اطلاعات و خدمات مشاوره ای کسب و کار  ..................................................  16

تحلیل بازار ارزیابی ریسک

- پذیرش میزان ریسک  ...................................................................................  16

- موانع ورود به کار و راه حل های آن  ..............................................................  16

- عوامل پشتیبانی قانونی یا سیاسی کسب و کار  ...........................................  17

- تأثیر تغییرات تکنولوژی  ...............................................................................  18

- تأثیر تغییرات فرهنگی ، جمعیتی ، اجتماعی  ..............................................  18

- بازار کسب و کار  ...............................................................................................  18

خصوصیات محصول خدمت

- ویژگی های خدمت  ..........................................................................................  18

- نقش خدمت در نزد مشتری  ............................................................................  19

- اطلاعات فنی و دانش مربوطه  ..........................................................................  19

تحلیل رقابتی

- رقبای مستقیم  ....................................................................................................  19

- تبلیغات رقبا  .......................................................................................................  20

- نقاط ضعف و قوت  ...............................................................................................  20

تحلیل جغرافیایی محل کار واستراتژی بازار یابی

- دلایل انتخاب از دیدگاه مشتری  .......................................................................  21

- روشهای تبلیغات خدمت  ..................................................................................  21

- روش قیمت گذاری  ............................................................................................  21

- روش دریافت و استفاده بازخورد از مشتریان  .................................................  22

طرح توسعه  

- مطالعات و برنامه ها  ......................................................................................  22

- میزان دسترسی به تکنولوژی  ......................................................................  22

 

سازماندهی کسب و کار

- چارت سازمانی  ......................................................................................... 23

ملاحظات زیست محیطی

- استانداردهای کسب و کار  ......................................................................  24

- مجوزهای مربوطه  ....................................................................................  24

- موانع و چالشهای مجوز  ..........................................................................  25

مراحل راه اندازی طرح  ..................................................................................  26

 زمان بندی اجرای طرح  ................................................................................  26

  سرمایه گذاری ثابت  ....................................................................................  27

  هزینه های جاری طرح  .................................................................................  29

سرمایه در گردش ( 2 ماهه )  .........................................................................  31

جمع کل سرمایه گذاری طرح  .......................................................................  31

جدول درآمد طرح  .........................................................................................  31

تحلیل مالی  ....................................................................................................  32

پیش بینی مالی طرح .......................................................................................  32

محاسبه دوره بازگشت سرمایه  ........................................................................  33

اسبه نقطه سر به سر  ........................................................................................  33


 

 

  

 

 

دانشگاه جامع علمی کاربردی مدیریت صنعتی 

 

 

طرح توجیه  فنی، مالی، اقتصادی

 

 

 

تأسیس سالن ورزشی

 

 

دی ماه 1387 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خلاصه طرح :

 

 

 

 

موضوع طرح : 

تأسیس سالن ورزشی 

 

محل اجرای طرح : 

قابل اجرا در کلیه مناطق شهری کشور

 

سرمایه گزاری کل : 6/264

 

دوره بازگشت سرمایه:

 

اشتغال زایی : 8 نفر 

 

 

 

 

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی طرح کارگذاری الکترونیکی بیمه تامین اجتماعی (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 18 دی 1396
12:30
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات18
حجم فایل21 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

موضوع طرح:

کارگذاری الکترونیکی بیمه تامین اجتماعی

مقدمه:‌آشنایی با فعالیتها و خدمات سازمان تامین اجتماعی:

الف) مرور اجمالی بر فعالیتهای سازمان:

سازمان تأمین اجتماعی یك  سازمان بیمـه گر اجتمـاعی است كه مأموریت اصلی آن پوشش كارگران مزد و حقوق بگیر ( به صورت اجباری ) و صاحبان حرف و مشاغل آزاد ( به صورت اختیاری ) است 0

جمعیت تحت پوشش این سازمان حدود 5/6 میلیون نفر بیمه شده و نزدیك بـه یك میلیون نفر مستمـری بگیر است كه بـا در نظر گرفتن افـراد خانـواده  بیمـه شدگان ـ جمعیت تحـت پوشش این سازمان بـرای خدمات درمانی به حدود  5/27 میلیون نفر می رسد 0

بـراساس قانون سازمان تأمین اجتماعی یك سازمـان عمـومی غیر دولتـی است كه بخش عمده منابع مالی آن از محل حق بیمه ها ( با مشاركت بیمه شـده و كـارفرمـا) تـأمین می شود و متكی بـه منـابع دولتـی نیـست 0 بـه همین دلیـل دارائـی ها و سرمـایـه هـای آن متعلق بـه اقشـار تحت پـوشش در نسلهای متوالی است و نمی تواند قابل ادغام بـا هیچیك از سازمـانهـا و مؤسسات دولتی یا غیر دولتی باشد 0

به دلیل عدم استقرار نظام جامع  تأمین اجتماعی در كشور ،سازمان تأمین اجتماعی بار مسئولیت سنگینی را به دوش كشیده و پـاسخگوی نیـازهای بخش قابل توجهی از جمعیت كشور است

مهمترین خدمات ارایه شده توسط این سازمان به شرح زیر است:

 

_        مستمری بازنشستگی:

بیمه شدگانی كه به سن قانونی بازنشستگی « 60 سال تمام   برای مردان و 55 سال تمام برای زنان » برسند ، در صورتی كه  دارای حداقـل سابقـه پرداخت حق بیمـه بـرای سال مـورد نظر باشند می توانند تقاضای بازنشستگی كنند.

حداقل پرداخت سابقه حق بیمه ؛ 10 سال بوده  و پس از آن با گذشت هر سال یك سال به این سابقه اضافه می شود تا به 20 سال برسد.

در تعیین میزان مـستمری قـابل پرداخت بـه بازنشستگان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی ، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای كسرحق بیمه ، نقش اساسی را ایفا میكند 0

_        مستمری بازماندگان:

  چتر حمایتی تأمین اجتماعی از هنگام پرداخت اولین حق بیمه ،                                بر سر بیمه شده و خانواده تحت  تكفل وی گسترده می شود .

در صورت تداوم پرداخت حق بیمه ، این پوشش حمایتی تا پایان حیات بیمه شده ادامه می یـابد و پـس از فوت بیمـه شده نیز خانواده او از  خدمات حمایتی ویژه ای برخوردار می شوند.

با فوت مستمری بگیر بـازنشسته و از كـارافتاده كلی تحت پوشش تأمین اجتماعی ، خانواده و بـازماندگان وی با احراز شرایط پیش بینی شده در قانون تحت حمایت قرار می گیرند ، بـازماندگان بیـمه شده ای كه بر اثر حادثـه ناشی از كـار و یـا  بیمـاریهـای حرفـه ای فوت می كنـد نیز بـه همین ترتیب از حمـایت سـازمـان  تـأمـین اجتـمـاعـی برخوردار می شوند 0

_        مستمری از کارافتادگی:

  بیمه شده ای كه طبق نظر پزشك معالج توانایی خود  برای كار را به                       كامل و یا جزئی از دست بدهد ، پس از مراجعه به شعب تأمین اجتماعی                  به كمیسیون پزشكی معرفی می شود 0 این كمـیسیون پـس از معـاینـه بیمـه شده و بررسی سوابق پزشكی وی ، نسبت به صدور رأی با تعیین درصد از كارافتادگی اقدام و مـراتب را بـه شعب ذیربـط اعلام می كنـد تـا در چهـارچوب مقررات و در صورت احراز شرایـط قـانونی ، حكم بـه برقراری مستمری ازكـارافتـادگی صـادر گـردد.

 

_        مقرری بیمه بیکاری:

بیكار از نظر قانون بیمه بیكاری ، بیمه شده ای ست كه بدون میل واراده بیكار شود و آماده به كار باشد ،براساس این قانون بیمه شدگانی كه به علت تغییرات ساختـاراقتصادی كارگـاه مربوطـه بـه تشخیص وزارتخانه ذیـربط و تأئید شورای عالی كار ، بیكار موقت شناخته شوند و بیمـه شدگانی كه بـه علـت بـروزحوادث غیرمترقبه مانند:سیل ،زلزله ، جنگ و آتش سوزی بیكار شوند 0

بنابراین كارگری كه به میل خود ، كار خود را ترك می كند ، نمیتواند از این حمایتها   برخوردار شود 0تشخیص ارادی بودن یاغیرارادی بودن بیكاری بیمه شدگان برعهده اداره كار و امـور اجتـماعی محل اشتغال بیمـه شده است و شعـب تأمین اجتماعی براساس معرفی ادارات كار وامور اجتماعی،درخصوص برقراری مقرری بیمه بیكاری برای بیمه شدگان اقدام میكنند .

_        غرامت دستمزد ایام بیماری:

بیمه شدگانی كه تحت معالجات پزشكی و یا درمـانهای توانبخشی قرار می گیـرند، چنـانچه بر حسب تشخیص پزشك معـالج موقتـاً قـادر بـه كـار نبـاشنـد ، استحقـاق دریافت غرامت دستمزد را خواهند داشت.

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت فیزیولوژی غده های درون ریز و هورمون ها (فصل چهارم کتاب فیزیولوژی سال سوم دوره آموزش متوسطه

دوشنبه 18 دی 1396
12:10
جمشید راد
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات60
حجم فایل5.213 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت فیزیولوژی غده های درون ریز و هورمون ها (فصل چهارم کتاب فیزیولوژی  سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای)، در قالب 60 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx





بخشی از متن :


در بدن انسان ،غده هایی وجود دارند که  ترشحات خود را درون خون می ریزند.

این غده ها مجرای ترشحی ندارند  به همین دلیل به آنها (غده های درون ریز) می گویند.

و ترشحات آن را هورمون می نامند.

 


عناوین اسلایدها


غدد درون ریز

غده های درون ریز شامل:

ساختمان هورمون ها

چگونگی عمل هورمون ها

عمل عمومی چیست ؟

عمل موضعی چیست؟

منظور از بافت هدف چیست؟

نقش هورمون ها

کنترل ترشح هورمون ها

غده ی هیپوفیز

هورمون های بخش  پیشین

هورمون رشد یا  سوما توتروپین

عمل هورمون رشد

اعمال اصلی هورمون رشد در بدن

هورمون  پرو لاکتین (لاکتوژن)

محرک تیروئید(تیروتروپین)

هورمون  اف اس هاش(FSH) یا محرک فولیکولی  و لوتئینی L H (گونادو تروپین)

هورمون  محرک بخش قشری غدد  فوق کلیه

هورمون های بخش پسین هیپوفیز

هورمون ضد ادراری

هورمون اکسی توسین

غده صنوبری (پینه آل)

غده تیروئید

غده های پاراتیروئید

غده های فوق کلیوی

بخش مرکزی غذه ی فوق کلیه

غده ی لوز المعده ( پانکراس )

غده های جنسی

تخمدان ها در زنان ، هورمون های استروژن و پروژسترون

غده ی تیموس



پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت فیزیولوژی دستگاه تنفس (فصل پنجم کتاب فیزیولوژی سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای) (ت

دوشنبه 18 دی 1396
12:09
جمشید راد
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات36
حجم فایل3.23 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت فیزیولوژی دستگاه تنفس (فصل پنجم کتاب فیزیولوژی  سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای)، در قالب 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

دستگاه تنفس 

از مسیرهای تنفسی و شش ها تشکیل شده است

عبارت اند از: 

1- بینی 2- حلق 3- حنجره 4 - نای و نایژک(برونش ها) این مسیرها ضمن تصفیه ی  هوای ورودی آن را به درون شش ها و در نهایت به 5- کیسه های هوایی (حبابچه ها ) که  مهمترین قسمت شش ها از نظر تبادل گازهاست هدایت می کند

 


عناوین اسلایدها

 

دستگاه تنفس 

نقش بینی و حنجره در تنفس

حرکات دستگاه تنفس

عضلات شرکت کننده در عمل دم و بازدم

تغییرات فشار هنگام دم و باز دم

فشار داخل شش ها

چگونگی عمل تنفس

عمل بازدم

حجم های شش ها

حجم جاری

ظرفیت حیاتی

تنظیم عصبی تنفسی

مرکزبصل النخاع

تنظیم شیمیایی

تبادلات حبابچه ای

مقایسه ی فشار سهمی گازها در حبابچه وهوای دم

انتقال گاز ها در خون

تبادلات بین خون و بافت

برخی از بیماری های دستگاه تنفس

تنفس به دو شکل صورت می گیرد:

فعالیت بدنی و تنفس




پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت دستگاه گردش خون (فصل ششم کتاب فیزیولوژی سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای) (تربیت بد

دوشنبه 18 دی 1396
12:09
جمشید راد
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات40
حجم فایل3.841 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت دستگاه گردش خون (فصل ششم کتاب فیزیولوژی  سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای)، در قالب 40 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

قلب به دو بخش چپ و راست تقسیم می شود             

هربخش دارای دو حفره است.

حفره بالایی و پایینی

حفره بالایی را دهلیز ها و

حفره پایین را بطن هامی گویند......

 


عناوین اسلایدها


ساختمان قلب

قلب

بین دهلیزها و بطن ها دریچه هایی وجود دارد

رگ هایی که به قلب اتصال دارند

سرخرگهاخون را از قلب به نقاط مختلف بدن می رسانند.

بافت ماهیچه ای قلب

دستگاه هدایتی قلب

دوره قلبی

الکترو کاردیو گرافی

گردش عمومی و گردش ششی خون

گردش عمومی و ریوی

کنترل عصبی

صداهای قلب

رگ های خونی

سرخرگها خاصیت ارتجاعی دارند

فشارخون در سیاهرگها

فشار خون

برخی از بیماری های قلب و رگ ها

فعالیت بدنی ودستگاه گردش خون


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به baharan است. || طراح قالب bestblog.ir